Rita Mureşan s-a despărțit de iubit. Creatoarea de modă a rămas singură

Publicat pe

Despărţire neaşteptată în showbiz-ul românesc! Rita Mureşan i-a spus adio celui cu care îşi făcea mari planuri de căsătorie. Trăiau de o bună perioadă de timp o poveste de iubire, dar acum au decis să o ia pe drumuri separate. 

Rita Mureșan s-a despărțit de bărbatul de care se îndrăgostise  în urmă cu ceva timp și alături de care își făcea planuri de căsătorie. Paul, fostul iubit, a pornit pe un nou drum, unul care duce către ce îşi dorea cu adevărat.

„S-au separat de comun acord și în mare secret! Totul s-a întâmplat acum câteva luni bune! Pur și simplu, nu mai mergea nimic între ei! Paul a dorit o altă cale și nu a mai vrut să stea într-o legătură care nu ducea nicăieri pentru el”, a declarat o sursă apropiată creatoarei de modă, conform wowbiz.ro.

Rita Mureşan, cum a ajuns de la 60 la 100 de kilograme

Oscilațiile de greutate ale Ritei Mureșan de-a lungul timpului sunt bine cunoscute, designerul slăbind spectaculos și ‘recuperând’ kilogramele la loc cu repeziciune în repetate rânduri. Invitată recent la Xtra Night Show (Antena1), aceasta a pus modificările de greutate pe seama unor șocuri emoționale. ‘Acum patru ani, am trecut printr-un șoc emoțional care m-a făcut să pierd foarte multe kilograme și apoi prin altul care m-a făcut să iau în greutate. Eu nu-mi mai înțeleg organismul, dar nici nu-l mai întreb. Dimineața, când mă trezesc, sunt doar recunoscătoare că sunt sănătoasă. Nu am nicio boală, nu iau nicio pastilă. Dar în afară de această încetinire a metabolismului, dacă eu îmi fac analizele și sunt ok … Nu sunt prietenă cu sportul. Aș vrea să fiu ca tata, am crezut că asta se moștenește, dar nu s-a moștenit. Tatăl meu e antrenor de handbal, în echipa națională, cu medalii, cu trofee’, i-a declarat Rita lui Dan Capatos. Designerul a menționat că în ciuda faptului că a ajuns la circa 100 de kilograme, mănâncă foarte puțin, fiind vegetariană. În plus, aceasta a declarat că nu consumă pâine, preferând să o înlocuiască cu ardei capia.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter