Rita Ora are parte de noroc pe toate planurile

Publicat pe

Are un nou iubit, pregătește lansarea noului ei album, este unul dintre jurații ,,X Factor' din Marea Britanie și în curând începe filmările pentru ,,Fifty Shades Darker'.

 

rita ora

 

ESTE DES CONFUN­DATĂ CU RIHANNA: Cele două cântărețe au declarat că se admiră re­ciproc, chiar dacă multă lume le compară des­tul de des. ,,Sunt o mare fană a Rihannei, a precizat Ora, adău­gând că nu vrea să concureze cu nimeni pe plan muzical.

 

MUZICA ESTE TOTUL PEN­TRU EA: Și-a început cariera mu-zicală în pub-ul părinților ei din Londra, însă a cunoscut succesul abia când a început colaborarea cu Jay-Z. El este cel care a aju-tat-o să semneze primul ei con-tract, la vârsta de 17 ani. Acum, cântăreața se pregătește de o nouă lansare, declarând: ,,este cel mai sincer album pe care l-am realizat vreodată.

 

MULȚI NU ȘTIU EXACT UNDE S-A NĂSCUT: Încă de la vârsta de un an a trăit la Londra, mo­tiv pentru care mulți nu știu că Rita Ora s-a născut în Kosovo. Din acest motiv, cele mai im­portante personalități din țara ei natală îi admiră succesul: ,,Când am ate-rizat în Kosovo, preșe-dintele, prim-ministrul și primarul Capitalei mă așteptau să co­bor din avion. M-a surprins, pentru că, în general, ei nu așteaptă pe nimeni.

 

S-A ÎNSCRIS LA EUROVISI­ON: În 2009 a participat la un concurs organizat de BBC prin care se alegea cântărețul care va reprezenta Marea Britanie la Eurovision. În cele din urmă s-a retras din competiție, declarând cu încă nu se simțea pregătită. Ea nu are niciun regret asupra deciziei luate atunci, justificându-se astfel: ,,cariera mea s-ar fi încheiat până acum.

 

ARE O LEGĂTURĂ STRÂN­SĂ CU LUMEA CINEMATOGRAFICĂ: Bunicul ei este unul dintre cei mai prolifici regi­zori de film din fosta Iugoslavie. Astfel, prenumele său este inspirat de celebra actriță din anii 40, Rita Hayworth. De altfel, ea își testea­ză și talentul în actorie. În curând, va începe filmările pentru ,,Fifty Shades Darker, continuarea fil-mului ,,Fifty Shades of Grey, în care va interpreta rolul Miei Grey, sora mai mică a lui Christian.

 

A ÎNCEPUT O NOUĂ RELAȚIE: Este vorba despre Travis Barker, toboșarul trupei Blink 182. Cei doi s-au cunoscut la un meci de baschet, unde au făcut o poză împreună. De atunci sunt nedespărțiți. „Rita era singura majoretă hot de acolo, nu puteai să nu o remarci, de-clară Travis. Înainte de el, cea mai recentă relație a cântăreței a fost cu Ricky, fiul designerului Tommy Hilfiger, pe care artista l-a iubit timp de un an.

 

 

SILVIA CÎMPEANU Foto NORTHFOTO

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter