Robbie Williams și-a reparat pe Instagram gafa făcută de Revelion

Publicat pe

În noaptea de Revelion, în timpul concertului „Robbie Rocks Big Ben Live”, susținut în Westminster Central Hall, din Londra, Robbie Williams (42) a făcut o gafă de proporții care nu a rămas netaxată atât de fani, cât și de presă și care l-ar putea costa mult pe artist.

 

 

 

În timp ce cânta piesa „Auld Lang Syne”, Robbie a făcut gestul mult așteptat de fani: a coborât în mijlocul mulțimii, pentru a da mâna cu admiratorii săi. Din păcate, la revenirea pe scenă, artistul a făcut un gest total neinspirat, am putea spune de-a dreptul jignitor față de publicul său – și-a dezinfectat mâinile cu gel antibacterian în văzul tuturor. Evident, un asemenea gest nu putea rămâne nesancționat, momentul devenind viral pe rețelele de socializare.

 

A doua zi însă, copleșit probabil de valul de comentarii negative la adresa lui, artistul a încercat să dreagă situația dând-o pe glumă. Robbie a postat un filmuleț hilar în care, imediat după ce-și îmbrățișează soția (Ayda Field, 37) și dă mâna cu ea, urându-i „La mulți ani!', se duce și se șterge pe mâini cu gel antibacterian, cu aceeași atitudine scârbită. Se pare că fanii săi s-au amuzat și, cum greșeala recunoscută e pe jumătate iertată, cu siguranță această scăpare a artistului va fi destul de repede trecută cu vederea.

 

 

Regram from @aydafieldwilliams Wiping the slate clean for 2017 #instafun #instagood #cleanslate #familyfunday

A video posted by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter