Robert Pattinson și Kristen Stewart își doresc să fie din nou împreună!

Publicat pe

Robert Pattinson și Kristen Stewart au fost unul dintre cuplurile cele mai iubite din noua generație de actori de la Hollywood, iar povestea vampirului Edward și a iubitei sale Bella a aprins imaginația a mii de tineri. Iată că, acum, Robert Pattinson și Kristen Stewart își doresc să fie din nou împreună… în film.

 

Vezi și: Căutăm vedeta cu dimensiunile 90-60-60: Astăzi, DJ Vanda

Povestea de dragoste de pe marele ecran pe care au trăit-o vampirul Edward și liceana Bella, deși o ficțiune, a făcut ca cei doi actori ce le-au dat viață personajelor, Kristen Stewart (27), Robert Pattinson (31), să devină cuplul cel mai iubit la Hollywood, franciza „Amurg/Twilight' intrând rapid în topul celor mai mari încasări la vremea respectivă. La asta a contribuit nu numai chimia specială dintre Robert și Kristen de pe ecran, ci și faptul că cei doi au devenit un cuplu și în viața reală.

 

 

Din păcate însă, în 2013 cei doi protagoniști s-au despărțit, spre dezamăgirea fanilor seriei. În pofida faptului că Kristen și-a înșelat iubitul, iar acesta inițial a iertat-o, în cele din urmă s-a rupt lanțul de iubire și fiecare și-a văzut de viața lui. Acum, Robert se iubește cu FKA Twigs, o cântăreață și dansatoare britanică, iar Kristen Stewart, care de ceva vreme și-a descoperit adevărata sexualitate, este într-o relație cu modelul Stella Maxwell.

Citește și: Gabriela Cristea mai are foarte puțin până va naște. Iată de ce a ales operația de cezariană și ce probleme a avut pe timpul sarcinii: „Pe la vreo 4 luni jumate – 5 luni am avut…'

 

Recent însă, publicația Metro UK a dezvăluit faptul că Kristen Stewart este deschisă unei colaborări cu fostul ei iubit, în cazul în care saga „Twillight” va continua. Actrița chiar a declarat că își dorește să fie prima care va citi scenariul lui Stephenie Meyer, în cazul în care autoarea se va decide să  scrie o continuare a celui mai popular și romantic film de ficțiune. De asemenea, Robert Pattinson a confirmat că este gata să joace în următorul film al faimoasei francize alături de Kristen. În plus, este extrem de adevărat că, după rolurile din „Twilight”, nici Robert și nici Kristen nu au mai avut parte de roluri atât de memorabile, așadar, cu siguranță, cei doi speră într-un boost al carierelor, aflate în cădere liberă de ceva vreme.

 

 

 

Și cum niciodată nu iese fum fără foc, este foarte probabil ca, destul de curând, să aflăm că s-a decis filmarea unui nou episod din „Twillight”, cu atât mai mult cu cât această producție a fost o adevărată fabrică de bani, atât pentru scenaristă, cât și pentru producători și actori. Cei mai fericiți vor fi însă fanii, care și acum speră într-o împăcare a celor doi actori. Nu știm dacă asta se va petrece, dar cum speranța moare ultima…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter