Rockerul american Tom Petty a murit la vârsta de 66 de ani

Publicat pe

Tom Petty, liderul formaţiei Tom Petty and the Heartbreakers, a murit la vârsta de 66 de ani, conform unui anunţ făcut de familia sa.

În ultimele ore au circulat informaţii contradictorii despre artist, care a fost iniţial găsit inconştient la locuinţa lui din Malibu.

Tony Dimitriades, agentul lui, a făcut astăzi anunţul: „În numele familiei lui Tom Petty, suntem devastaţi să anunţăm moartea prematură a tatălui, soţului, fratelui şi prietenului Tom Petty. El a suferit un infarct la locuinţa din Malibu în primele ore ale dimineţii şi a fost transportat la Centrul medical UCLA, însă nu a putut fi reanimat. Tom Petty a murit în pace, înconjurat de familie, de membrii trupei şi de prieteni”.

Născut în 1950, Tom Petty a abandonat studiile pentru a se dedica muzicii, el devenind celebru în anii 70 cu trupa „Tom Petty and the Heartbreakers', care a lansat melodii de succes  precum”American Girl,” „Stop Draggin’ My Heart Around,” „Breakdown,” „Listen to Her Heart” şi a vândut 80 de milioane de albume. Ultimul album lansat, Hypnotic Eyes, s-a clasat pe prima poziţie în Top 200 Billboard.

Vezi si:

Uraganul Brangelina continua sa faca victime

Trupa lui Tom Petty a fost inclusă în 2002 în Rock and Roll Hall of Fame.

Tom Petty a terminat de curând un turneu în America de Nord pentru a aniversa 40 de ani de la înfiinţarea trupei, iar pentru luna noiembrie era programat un concert la New York.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter