Românca Andrea Abeli, posesoarea celui mai sexy posterior, exclusă de pe Instagram din cauza fotografiilor indecente! Tânăra câștiga 1,5 milioane de dolari pe an

Publicat pe

Să devii influencer pe Instagram nu e ușor, chiar dacă așa pare, iar românca Andrea Abeli nu numai că a făcut-o, ci a și scos milioane din asta! Din nefericire însă, contul ei cu de urmăritori a dispărut fără urmă…

Fără să greșim, Andrea Abeli, pe numele ei din buletin Andreea Vasile, este unul dintre miile de tinere care au mizat pe aspectul lor fizic și au câștigat. În ceea ce o privește pe tânăra din București, faptul că are un trup voluptuos și un posterior pe măsură i-a adus sume la care alții nici măcar nu pot visa.

Web designer-ul ajuns model pe Instagram

Andrea Abeli și-a părăsit jobul de web designer din București și în doar doi ani de zile a devenit model pe Instagram și marketing guru, devenind un nume în industria fashion. Trupul voluptuos și posteriorul impunător i-au adus o mulțime de contracte, Andrea Abeli fiind model de haine, lenjerie și costume de baie pentru femeile cu forme.

Aceasta și-a pornit afacerea în 2014, înființându-și propria agenție de marketing, prin intermediul căreia a ajutat branduri ți modele să-și construiască o carieră în social media. Ulterior, Andrea Abeli s-a decis să treacă în fața camerei și a pornit pe Instagram de la zero, reușind să aibă mai bine de 3 milioane de urmăritori pe contul de socializare și un câștig de 1,5 milioane de dolari pe an, scrie dailystar.co.uk.

5.000 de dolari pentru o postare!

Potrivit Daily Star, Andrea Abeli locuiește acum în Miami, dar are legături puternice cu România. A jucat într-un film românesc de comedie, dar și în câteva piese la Teatrul Național, terminând un master în drept în anul 2006.

Tânăra, care a ajuns să concureze cu celebrități precum Demi Rose și Kim Kardashian, este ofertată de foarte multe agenții și branduri care doresc să îi folosească imaginea, în care Andrea investește foarte mulți bani, așa că nu este de mirare că primea 5.000 de dolari pentru fiecare poză pe care o încărca pe rețeaua socială.

Adio, Instagram!

În urma unui interviu pe care l-a dat în Daily Star, Andrea a căpătat și mai multă notorietate, dar faima proaspăt dobândită a fost cu dus și întors, pentru că tânăra, încurajată de numărul de fani în creștere, a început să exagereze, depășind cu mult limitele decenței. Drept urmare, fotografiile ei în care mai nimic nu rămânea acoperit au atras atenția (sau, cine știe?, poate a fost raportată) și cum politica anti-nuditate promovată pe Instagram este destul de dură, contul vedetei a fost suspendat. Cel puțin deocamdată. Cu siguranță, Andreea se gândește la o revenire în forță, însă deocamdată pe Instagram au rămas doar conturile false care-i poartă numele sau cele create de fanii ei…

Foto: Instagram

Românca Andrea Abeli, posesoarea celui mai sexy posterior, exclusă de pe Instagram din cauza fotografiilor indecente! Tânăra câștiga 1,5 milioane de dolari pe anRomânca Andrea Abeli, posesoarea celui mai sexy posterior, exclusă de pe Instagram din cauza fotografiilor indecente! Tânăra câștiga 1,5 milioane de dolari pe an
   
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter