Rona Hartner continuă lupta cu cancerul în Franța: "Sunt la o biserică românească"

Publicat pe

Rona Harner a trecut încă de la începutul acestui an prin momente mai puțin plăcute. Cântăreața a fost operată de urgență după ce a acuzat dureri puternice. Iată că și acum este sub tratament. 

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a fost operată în luna februarie, în România, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice. Atunci i-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon, ulterior fiind, din nou, operată în Franța, acolo unde se află și în acest moment pentru continuarea tratamentului cu chimioterapie.

Se pare că vedeta are o stare de spirit foarte bună: „Bună ziua, tuturor! Sunt în Paris, sunt la o biserică românească, greco-catolică, care a făcut o troiță, într-un anume stil, un loc pentru Fecioara Maria. Este parohia greco-catolică română Sfântul Gheorghe din Paris, un loc care de 70 de ani primeşte credincioşii, greco-catolicii români, şi nu numai, care pe timpul persecuţiei veneau să se reculeagă, să fie un semn al prezenţei româneşti în capitala Franţei”, a spus Rona Hartner pe Facebook.

Cu toate mă merge la medic, cântăreața este foarte activă din punct de vedere profesional, ea însă urcă pe scenă și cântă în fața fanilor.

Rona Hartner s-a filmat în timpul sedinței de chimioterapie, după operația de cancer la colon!

Pe 25 februarie, Rona Hartner era operată de urgență după ce îi fusese depistată o tumoră malignă la colon. Acum, artista face chimioterapie, procedură cu privire la care a vrut să-și țină fanii la curent, ceea ce și făcut. Rona Hartner s-a filmat în timpul primei ședințe de chimioterapie și a făcut totul public!

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter