Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham - Săruturi în plină stradă

Publicat pe

Top modelul Rosie Huntington-Whiteley şi-a gasit de câţiva ani dragostea, ea iubindu-se cu actorul Jason Statham, care o adoră pur şi simplu pe frumoasa lui prietenă.

 

Pe covorul roşu sau în plină stradă, cei doi îşi reafirmă dragostea, chiar dacă între ei este o diferenţă de vârstă destul de mare.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum când  au fost surprinşi sărutându-se cu pasiune în Malibu. Îmbrăcaţi casual, cei doi au ieşit în oraş pentru a lua micul dejun şi nu au putut sta prea mult timp cuminţi.

 

Rosie şi Jason continuă să reziste împreună în ciuda agendelor lor foarte încărcate. În timp ce el este implicat în diverse proiecte cinematografice, ea are numeroase solicitări să apară în diverse campanii sau shooting-uri, toată lumea dorindu-şi-o ca imagine pe superba blondă cu talie de vis.

 

Foto: Northfoto

 

Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham - Săruturi în plină stradăRosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham - Săruturi în plină stradă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter