Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani: "Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!"

Publicat pe

Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani. Deși în urmă cu doi ani a devenit și mamă de băiat, Roxana Blagu nu-și poate alina suferința de a nu-și avea fetița aproape. După divorț, aceasta a rămas în custodia tatălui, iar cea mai mare suferință a fostei artiste de la Trident este că fiica ei nu o recunoaște ca mamă și, mai mult, nici măcar nu vrea să o vadă…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani. În urmă cu doi ani, fosta solistă din trupa Trident și Andrei Badiu au devenit fericiții părinți ai unui băiețel perfect sănătos, însă Roxana Blagu trăiește în continuare o dramă, deoarece fetița ei, rămasă cu tatăl după divorț, nu o recunoaște ca mamă și nici nu vrea să o vadă. Faptul că devenit din nou mamă nu a putut acoperi suferința prin care trece artista din cauza faptului că nu își poate vedea fetița rezultată din căsnica cu omul de afaceri Marcel Sârbu, care a câștigat custodia micuței Oana.

Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani: "Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!"Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani: "Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!"

Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani:

Din nefericire, Roxana Blagu nu și-a mai putut strânge fetița de 8 ani în brațe, iar dorul și suferința o macină în fiecare zi. Chiar dacă și-a refăcut viața alături de Andrei Badiu și au devenit părinți, în sufletul Roxanei este multă durere, pentru că lipsa fetiței din viața ei nu poate fi înlocuită cu nimic.

De-a lungul anilor, vedeta și-a văzut fiica foarte rar și, din păcate, micuța nu o acceptă…

„Ultima dată când am văzut-o, am văzut-o în parc. Am reușit să stăm așa pe fugă, cât de cât de vorbă. Bineînțeles că nu mă acceptă, nu mă vrea. Sper ca timpul să rezolve această problemă și să vină o zi în care va fi curioasă să mă cunoască, să știe cum este mama ei”, a povestit Roxana Blagu pentru click.ro.

Roxana Blagu: „Fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!'

În urmă cu doi ani, pe 1 iulie Roxana Blagu a devenit din nou mamă, iar venirea pe lume a lui Sasha, băiețelul ei și al lui Andrei Badiu a făcut-o din nou fericită și i-a adus zâmbetul pe buze și fericirea în suflet… Dar în inima ei a rămas durerea de a nu-și putea strânge în brațe fetița din primul mariaj, care a rămas în grija tatălui ei.

Poate că surioara lui nu este lângă el să îl cunoască, pentru că au trecut 7 ani de când nu pot să o strâng în brațe. Poate că el nu mi-a alinat dorul, suferința și nici nu mi-a dat anii pierduți departe de ea, dar m-a făcut să simt că fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!

Părinți, nu le furați copilăria prin orgoliile voastre. Nu dacă îl denigrați în fața copilului pe celălalt părinte și îl îndepărtați de el vă face mai buni!

Iubirea de părinte trebuie să fie necondiționată, să depășească orice sentiment avut vreodată și să vă facă să le doriți binele necondiționat! Iubiți-i cu adevărat și după despărțire, părinți sunt 2, nu 1!, a transmis Roxana Blagu, în mediul online, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă