Roxana Ionescu, prima apariție după ce s-a aflat că a pierdut sarcina. Vedeta are zâmbetul pe buze

Publicat pe

S-a aflat săptămâna trecută că Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Urma să devină mamă, dar au apărut complicații. Iată că acum a apărut prima dată în public de la evenimentul nefericit. 

Vestea că Roxana Ionescu a pierdut sarcina i-a uimit pe toți, mai ales că în aproximativ 3 luni ea urma să devină mamă pentru prima oară. A făcut și un set de poze cu burtica de gravidă la vedere, era tare mândră și fericită.

Au apărut complicații, iar ea a pierdut copilul. Tăticul a fost cel care a dat vestea și tot el a anunțat că vor mai încerca să aibă copil, nu se apresc aici. Acum, Roxana a apărut pentru prima oară în public. Fără burtica de gravidă, dar cu zâmbetul pe buze, ea încearcă să își revină. În imaginea postată pe Instagram, vedeta poartă o rochie largă, care nu îi pune talia în evidență.

„Un altfel de viață bună”, a scris vedeta în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Roxana Ionescu, prima apariție după ce s-a aflat că a pierdut sarcina. Vedeta are zâmbetul pe buzeRoxana Ionescu, prima apariție după ce s-a aflat că a pierdut sarcina. Vedeta are zâmbetul pe buze

Tinu Vidaicu a anunțat că Roxana Ionescu a pierdut sarcina

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă', a explicat Tinu Vidaicu.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter