Ruby, probleme grave la Survivor România. Artista a fost dusă de urgență la spital. „Luați-mă de aici!”

Publicat pe

Ruby a trecut prin clipe de groază la Survivor România. Artista a fost transportată de urgență la spital, în toiul nopții, din cauza durerilor cumplite la stomac. Vedeta a cerut să fie luată dintre colegii ei și dusă la medic.

Totul s-a petrecut în timpul nopții, iar Ruby a fost transportată la spital cu o barcă. Echipa medicală i-a făcut o injecție, dar din cauza faptului că starea nu i s-a îmbunătățit, Ruby a înnoptat la spital.

‘Nici la spital nu are ce sa îmi facă, nici nicăieri”, a spus aceasta, fiind ajutată de colegele ei din echipa Faimoșilor.

Se pare că Ruby a cedat și a acuzat dureri mari la stomac. Ruby s-a simțit foarte rău pe timpul nopții. Cântăreața face parte din echipa Faimoșilor, iar în noaptea precedentă a acuzat dureri insuportabile.

„Doamne, doamne!', spunea Ruby, rugându-se să îi treacă durerile. „Luați-mă de aici!', a spus ea disperată, în timpul emisiunii. Artista a fost dusă pe brațe până la o barcă, unde a fost preluată de medici.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter