Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac la emiisunea „Opriți Timpul”, de pe Național TV. E o artistă sexy!

Publicat pe

3 luni a durat până ce oficialii postului Național TV au găsit persoana care i se va alătura lui Adrian Enache la emisiunea'Opriți timpul', după ce Corina Chiriac a anunțat că se retrage. Pe listă au fost nume importante din showbiz, printre care Maria Buză, Theo Rose, dar și Mirela Vaida, vedeta Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diana Matei îi va lua locul Corinei Chiriac la postul Național TV, din toamnă. Corina Chiriac s-a retras la începutul verii, după 12 ani de când a început să prezinte emisiunea duminicală 'Opriți timpul'.

După reragerea Corinei, Diana revine și ea pe sticlă la Național TV, alături de Adrian Enache, după participarea la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Cei doi vor prezenta împreună un nou format, intitulat „START SHOW”, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la Național TV, în locul emisiunii „Start Show, un spectacol de televiziune pentru întreagă familie, cu multă muzica live, umor, invitați surpriză și momente artistice deosebite, cu un ritm alert. 

Muzica live este asigurată de către Taraful Cleante, alături de invitații prezenți în platou. În plus, antrenul va fi susținut de către trupa de balet High Class, care va asigura momente coregrafice inedite.

Cine este Diana Matei

Diana Matei este soția lui Marian, de la Taraful Cleante. Cei doi s-au căsătorit ăn 2018, după 15 ani de relație.

Evenimentul a fost unul discret, departe de ochii curioșilor, însă pe placul Dianei Matei, care a fost mai fericită ca niciodată. „Au fost în jur de 100 de invitați, deși credeam că vor fi mai puțini. Au fost colegii noștri, cei apropiați. Nu am avut timp să organizam. De asta s-au ocupat prietenii, dar totul a fost frumos și așa cum ne-am dorit. Nu s-a furat mireasa și am renunțat la tradiționalele sarmale' , a spus Diana Matei la tv.

Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac la emiisunea „Opriți Timpul', de pe Național TV. E o artistă sexy!Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac la emiisunea „Opriți Timpul', de pe Național TV. E o artistă sexy!

„În cadrul spectacolului, vor fi prezenți invitați din diferite domenii. În fiecare spectacol, invitații vor fi provocați să cânte live alături de Taraful Cleante piese atât din repertoriul lor, cât și piese diferite față de repertoriul pe care îl abordează în mod obișnuit. În plus, pentru că postul Național TV promovează muzică românească, în cadrul anumitor spectacole vor fi evocați mari artiști ai României, printr-un tribut adus lor de către Adrian Enache. Nu vor lipsi momentele de umor interpretate fie de către actori consacrați, fie de invitații din emisiune. Decorul este realizat în așa manieră încât să creeze un spațiu relaxat, care permite momente de discuție interactivă, dar și un cadru propice pentru distracție”, ne spune, în exclusivitate, Călin-Mircea Popa, director general Național TV. Diana Matei e căsătorită cu Marian Cleante și au împreună un băiețel, pe nume Ianis Teodor, de 5 ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter