Salma Hayek a avut o formă gravă de COVID-19, dar a refuzat internarea: "Prefer să mor acasă"

Publicat pe

Salma Hayek a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o formă severă a COVID-19, la începutul pandemiei. Deși medicul i-a recomandat să se interneze, actrița a reufzat să meargă la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Salma Hayek a mărturisit într-un interviu acordat Variety că a fost diagnosticată cu COVID-19 la începutul pandmie și a dezvoltat o formă severă a bolii. Vedeta a refuzat internarea în spital, în ciuda recomandărilor medicului.

Salma Hayek a avut o formă gravă de COVID-19, dar a refuzat internarea: "Prefer să mor acasă"Salma Hayek a avut o formă gravă de COVID-19, dar a refuzat internarea: "Prefer să mor acasă"

Salma Hayek a petrecut două luni în carantină, acasă, deoarece nu a vrut să ajungă la spital. „Medicul meu m-a implorat să merg la spital, pentru că era atât de grav. Am spus: «Nu, mulţumesc. Prefer să mor acasă»', a declarat ea.

Citește și: Cum arată Salma Hayek nevopsită și fără machiaj, la 54 de ani

Citește și: Get the look Salma Hayek – momentul tău de inspirație sud-americană

Citește și: Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, nașii lui Dani Oțil!

Citește și: Andreea Ibacka a arătat ecografia bebelușului, după ce a anunțat că e însărcinată

Actrița a povestit că a stat șase săptămâni în casă și ca a avut nevoie de oxigen suplimentar.

Salma Hayek lucrează pentru „House of Gucci' împreună cu Ridley Scott, însă spune că nu mai are aceeași energie ca înainte de boală.

Salma Hayek, născută pe 2 septembrie 1966, a devenit cunoscută datorită rolurilor jucate „Desperado' (1995), „Dogma' (1999) și „Wild Wild West' (1999). Actrița a fost nominalizată la Oscar pentru rolul principal din filmul biografic „Frida' (2002). Tot „Frida' i-a adus și o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unei actrițe într-o dramă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter