Salma Hayek la 48 de ani. Iată cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu!

Publicat pe

Născută în Veracruz, Mexic, în urmă cu 48 de ani, Salma Hayek este astăzi o actriţă apreciată la Hollywood.

 

Şi-a început cariera în ţara natală jucând în seriale de televiziune, iar în anii 90 îşi încerca şansa la Hollywood. Aceasta avea să îi surâdă în 1995 când l-a întâlnit pe regizorul Roberto Rodriguez care a distribuit-o în Desperado'. Avea să continue colaborarea cu Rodriguez şi în 2003 pentru partea a II-a a filmului în care l-a avut ca partener pe Antonio Banderas.

 

În 2003, Salma Hayek obţinea prima nominalizare la Premiul Oscar pentru rolul din Freida'.

 

Salma este împreună cu omul de afaceri franker Francois-Henri Pinault pe care l-a cunoscut în 2006, în timpul Festivalului de film de la Veneţia. In 2007 au devenit părinţii unei fetiţe, însă s-au despărţit la scurt timp. Au stat separaţi 2 ani, pentru ca în 2009 să se căsătorească, chiar de Sfântul Valentin.

 

Pe covorul roşu, Salma poate fi văzută purtând creaţii ale unor designeri celebri. De-a lungul timpului, actriţa a mizat pe rochii Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen s, demonstrând că are tot timpul curajul să experimenteze. Secretul taliei sale de adolescentă este meniul compus din viermi, lăcuste şi funici, considerate adevarate delicatese.

 

Salma Hayek la 48 de ani. Iată cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu!Salma Hayek la 48 de ani. Iată cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter