Ce face Sanda Ladoși cu casa din Maramureș, moștenită de la bunica ei: "Nu o renovez, nici nu o vând"

Publicat pe

Sanda Ladoși a obținut recent, în calitate de reclamant, în urma partajului judiciar, într-un proces cu mătușa și verișorul său, casa bunicii sale din Maramureș. Sanda Ladoși are deja o casă de vacanță în Bran, așa că stă pe loc cu renovarea casei bunicii sale. Totodată, cântăreața spune că nici nu vrea să o vândă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși a intrat în posesia casei bunicii sale, unde a copilărit, după ce le-a deschis proces de partaj mătușii și vărului său, în calitate de reclamantă alături de fratele ei. Totodată, aceasta a primit și un teren intravilan de 1500 de metri pătrați.

Ce face Sanda Ladoși cu casa din Maramureș, moștenită de la bunica ei: "Nu o renovez, nici nu o vând"Ce face Sanda Ladoși cu casa din Maramureș, moștenită de la bunica ei: "Nu o renovez, nici nu o vând"

Ce face Sanda Ladoși cu casa moștenită de la bunica sa

Sanda Ladoși nu are de gând să se mute în Ardeal și dat fiind faptul că mai are o casă de vacanță la Bran, aceasta nu s-a decis încă ce să facă cu respectiva moștenire.

„E casa bunicii. Nu sunt vremurile prea liniștite să te gândești la renovare și nici să o vând. Am o casă de vacanță, la Bran. Zona e de vis și acolo, dar e greu de ajuns, e departe, în Maramureș', a declarat artista pentru Impact.ro.

Citește și: Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii adolescenți:„Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic’

Citește și: Marcel Pavel și Sanda Ladoși s-au apucat de politică!Se numără printre vedetele care candidează la alegerile parlamentare

Sanda Ladoși și-a retras copiii de la școala și studiază acasă

Sanda Ladoși are doi adolescenți de care e tare mândră, Bogdan în vârstă de 15 ani și Ioana, de 13 ani.

Cei doi copii ai artistei urmează un sistem alternativ de educație, cum ar fi homeschoolingul. Sanda Ladoși nu regretă deloc decizia asta, spunând că există mai multe avantaje.

„Copiii mei încă fac homeschooling și sunt prinsă cu ei, nu prea am timp liber. Nu am timp să mă plictisesc. Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România, deși nu cred că ar fi fost deloc rău să existe o școală acasă reglementată, ca acei copii care au fost vitregiți de situație să poată beneficia de cursivitate în educație.

Pentru mine a fost foarte simplu să-i transfer în homeschooling, pentru că la școala la care învață ei există un astfel de sistem internațional. Funcționeză foarte bine de ceva timp și din foarte multe puncte de vedere este avantajos', a declarat cântăreața acum ceva timp.

Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate

Sanda Ladoși a dezvăluit cum a afectat-o faptul că tatăl său era ofițer de Securitate. Marea artistă provine dintr-o familie frumoasă, care i-a oferit o educație aleasă. Părinții ei, ambii profesori, nu i-au pus însă totul pe tavă, pentru a o învăța cum să se descurce în viață.

De altfel, în timp, cântăreața a învățat să „aplice’ aceeași metodă și în privința copiilor săi, la rândul ei.

Sanda Ladoși nu a dus lipsă de nimic în timpul regimului comunist, spune ea. A avut o relație foarte bună cu părinții ei în copilărie, deși au fost destul de stricți.

Mama și tatăl artistei, ambii profesiori, au învățat-o să se descurce de una singură în viață. La un moment dat, ea a ajuns învățătoare, însă nu a profesat niciodată, deoarece destinul avea alt „traseu’ pentru ea, devenind o celebră cântăreață.

„Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect’, a povestit Sanda Ladoși.

Potrivit spuselor Sandei Ladoși, ea a avut puțin „de tras’ din cauză că tatăl ei era profesor și avea gradul de colonel în Securitate. Având în vedere că Nicolae Ceaușescu le intezicea celor din sistem să se apropie de biserică, artista a fost botezată pe ascuns, noaptea, când era deja destul de mare.

„Eram destul de măricică, deja mergam în picioare. Mătușa și mama m-au dus noaptea în biserică și m-au botezat pe ascuns’, a susținut artista.

Din același motiv, tatăl Sandei Ladoși nu a putut fi prezent, în biserică, la nunta fiului ei, adică la fratele artistei. Acesta a rămas la ușă. În ciuda acestui lucru, cântăreața a recunoscut că ea intra în biserică, de sărbători.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter