Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022: "Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige"

Publicat pe

Sanda Ladoși, membră a juriului, reacționează după scandalul izbucnit la Eurovision 2022. În cadrul unui interviu, artista susține că totul a fost „o măgărie pe față' și a decis să-și spună părerea sinceră despre concursul muzical.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Au existat suspiciuni de fraudă în legătură cu voturile juriilor din șase țări, printre care și România. Astfel, au decis să anuleze votul și, totodată, au schimbat rezultatul votului cu un rezultat înlocuitor, atât în semifinală, cât și în marea finală. De asemenea, acest lucru a dus la descalificarea juriilor. După scandalul izbucnit la Eurovision 2022, Sanda Ladoși, membră a juriului, a recționat dur.

Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022: "Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige"Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022: "Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige"

Cântăreață susține că totul a fost „o măgărie pe față' și subliniează încă o dată faptul că România a acordat 12 puncte Moldovei, ci nu Ucrainei, așa cum s-a anunțat în finala Eurovision 2022. Iată ce alte declarații a mai făcut aceasta despre situația actuală!

Citește și: Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate:„Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică’

Citește și: Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii adolescenți:„Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic’

Citește și: Prodanca i-a luat lui Reghe mașina de 450.000 de euro oferită cadou de ziua lui: „Vreau banii mei înapoi

Citește și: Horia Moculescu condamnă organizatorii Eurovision, după ce votul României a fost anulat:'Este fals în acte'

Sanda Ladoși, membră a juriului Eurovision, e scandalizată că notele acordate de România au fost anulate

Sanda Ladoși, membră a juriului românesc pentru finala Eurovision, este extrem de dezamăgită de situația actuală. Ba chiar mai mult, nu înțelege de ce EBU a spus că au existat nereguli în ceea ce privește jurizarea, încă din semifinală, însă nu s-a sesizat nimeni atunci.

Din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat dintotdeauna. Per total, noi, România, am dat 12 puncte Moldovei. Pe mine altceva m-a contrariat, faptul că tu, EBU, acuzi neregularități în jurizare. Atunci de ce ne-ai lăsat până în ultima zi? Noi jurizam înregistrări, pe repetiție cu costume și cu public, în studiou la București.

Care nu e concursul propriu-zis, ci un spectacol distinct, ce are loc înaintea finalei, unde se vând bilete. Astea-s regulile, ca partea tehnică să fie acoperită. Pentru că nu are cum ca totul să se întâmple într-o singură seară. Întrebarea mea e, dacă tu ai considerat că la a doua semifinală au fost probleme de jurizare, de ce nu te-ai sesizat înainte? Noi vineri am jurizat, iar ei sâmbătă au zis că nu s-a jurizat bine. Nici eu nu știu de ce, răspunsul e la ei‘, a spus Sanda Ladoși, potrivit Playtech.

Cântăreața a recunoscut că votul celor șase țări a fost blocat intenționat, asta pentru a fi câștigătoare Ucraina.

Șase țări au fost blocate, ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige, iar votul celor șase țări nu i-a satisfăcut pe cei care au vrut asta. Jurizarea s-a oprit pe considerentul că noi nu ne-am făcut treaba cum trebuie, iar ei din proprie inițiativă au dat 12 puncte Ucrainei în numele nostru. Nu știu dacă Moldova câștiga, dar feng-shui-ul nu era al lor. Ce să zic, ne merităm soarta, am fost tot timpul niște milogi, ne-am comportat ca atare„, a mai spus aceasta, potrivit sursei menționate anterior.

„Pentru mine un gust amar a fost”

Fostă concurentă și ea la Eurovision, în anul 2004, a semnalat multe nereguli de atunci. Ba chiar mai mult, a spus că au existat multe momente dificile și au încercat să îi pună bețe-n roate.

Eu am contract cu TVR, doar TVR e entitatea care poate emite pretenții, nemulțumiri, nu eu sau fiecare în parte. Dar când la agresiune răspunzi cu agresiune, unde ajungi? Eu nu mai am nici vârsta, dispoziția să mă mai cert cu cineva. Pentru mine un gust amar a fost în 2004, când am pățit același lucru, numai că la vremea aia lumea nu înțelegea ce se întâmplă„, a încheiat aceasta.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter