Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express: „Ar fi concurente foarte...”

Publicat pe

Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express. Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt încurajate de Săndel Bălan să participe la Asia Express. În ultima vreme se vehiculează că, pe lista participanților, ar fi și numele celor două soliste ale trupei Andre. Tatăl Andreei Bălan, fost impresar al formației, a făcut o afirmație surprinzătoare, spunând mândru că cele două artiste pot câștiga lejer emisiunea, iar asta pentru că au multe calități. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express. Asia Express este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România, iar sezonul 5 este așteptat de foarte mulți fani. De această dată, concurenții vor avea parte de experiența vieții lor într-un loc exotic și cu totul nou. Traseul inedit va avea loc în America de Sud, mai exact în Mexic și Columbia. O veste bună este aceea că Gina Pistol ar putea fi, din nou, gazda celebrei emisiuni, după ce Irina Fodor i-a ținut locul în sezonul trecut. 

Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express: „Ar fi concurente foarte...'Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express: „Ar fi concurente foarte...'

Printre cei care au primit oferte de a participa la Asia Express, în sezonul 5, se află nume foarte cunoscute în spațiul public. O echipă ar putea fi formată din comedianții Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu. În ultima vreme, se vehiculează că și numele solistelor din trupa Andre ar putea fi pe listă, însă artistele încă nu au confirmat.

Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express

Chiar și așa, tatăl Andreei Bălan, fost impresar al trupei, e convins că atât fiica lui, cât și prietena Andreea Antonescu ar putea face față provocărilor. Ba mai mult, le consideră deja câștigătoare datorită calităților pe care le au, în cazul în care ar participa în competiție.

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele'  

Citește și: În plin proces de divorț, Andreea Bălan și George Burcea nu mai vorbesc deloc:„Ne-am căsătorit că a fost nevoie, nici măcar ca să ne reparăm relația'

Citește și: Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc.Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Citește și: Ce avere împart Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la partaj, în cazul divorțului.Doar casa valorează jumătate de milion de euro

Săndel Bălan, despre cele două artiste: „Nu sunt mofturoase'

Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a făcut o declarație neașteptată. Fostul impresar al trupei Andre le încurajează pe „fetele' lui să participe la Asia Express în sezonul 5. Acesta crede că au toate șansele să câștige marele premiu pentru că au muncit de mici și se cunosc ca-n palmă. 

„Ar fi concurente foarte bune, ar putea fi echipa câștigătoare. Sunt prietene, se înțeleg din priviri, ca pe scenă, sunt foarte rezistente la stres. Au fost în multe turnee, ajungeau mereu la timp, erau pregătite la orice oră, se trezeau repede din somn, rezistă la intemperii, dar și la foame. Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste. Mi-ar plăcea să concureze', a declarat Săndel Bălan pentru sursa citată. 

Andreea Antonescu a participat la Survivor România 

În sezonul trecut, Andreea Antonescu a participat în show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană. Vedeta a făcut față provocărilor, în special schimbărilor de temperatură, a stresului și a lipsei de hrană. După ce a revenit în țară, jumătatea trupei Andre le-a povestit fanilor că a avut emoții, dar a fost ambițioasă să-și înfrângă temerile și limitele. Ea a mai avut parte de probe dificile, de lipsa somnului sau a hranei, când a participat în 2020 la emisiunea Ferma vedetelor, marca PRO tv. 

„Am avut și reușite, dar și eșecuri, însă cu toate astea nu m-am dezis de la a fi eu însămi. (…) Am devenit o nouă eu mult mai puternică. Mult mai determinată. Plină de speranță că pot fi un exemplu de urmat pentru fetița mea. Limitele nu există decât în mintea noastră! Nu lăsați distrugătorii de vise să dezamăgească ambițiile și determinarea copilului din voi', a transmis ea pe rețele sociale, la acea vreme. 

Andreea Bălan, despre Asia Express: „Tare mă minunez de concurenți'

Andreea Bălan recunoaște că este fană a show-ului Asia Express, de la Antena 1. Chiar dacă îi plac peisajele și tot ce este nou, nu are o părere tocmai bună despre unii concurenți.

„Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu. Și știu ce înseamnă o competiție. Dar nu ai cum să înjuri o femeie ca un birjar.

Nu ai cum să nu știi limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză). Și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute', a scris ea într-un comentariu, acum câțiva ani, pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter