Sandra Stoicescu, început promițător la Antena 1. Audiențele Observator au crescut!

Publicat pe

Au trecut deja câteva săptămâni de când Sandra Stoicescu și-a făcut debutul ca prezentator al Observatorului – principalul jurnal de știri al postului Antena 1, iar începutul a fost unul în forță, pentru ea. Vedeta a fost bine primită de public, iar audiențele din ultima lună confirmă acest fapt.

Pe data de 21 februarie, Libertatea a publicat în exclusivitate știrea potrivit căreia Andreea Berecleanu va pleca de la cârma Observatorului (Antena 1) și că va fi înlocuită de Sandra Stoicescu, fostă prezentatoare Antena 3, încă aflată atunci în concediu de maternitate. Ulterior, Andreea Berecleanu a oferit un interviu amplu în revista VIVA!, în care a vorbit despre această schimbare și motivele plecării.

Ca urmare a declarațiilor Andreei Berecleanu publicate în cel mai recent număr al revistei VIVA!, conform cărora Publicul nu înțelege de ce s-a făcut această schimbare și o consideră inutilă, ba chiar nepotrivită. Oamenii îmi scriu mie pe rețelele de socializare aceste mesaje, dar se vede deja în audiențe (n.r Observator) o scădere dramatică', Antena 1 aduce următoarele precizări. Conform Kantar Media, Observatorul orei 19.00  a avut constant creșteri de audiență în perioada ianuarie – martie 2020 versus ianuarie – martie 2019.

În luna ianuarie, creșterea la nivelul publicului comercial pentru Observatorul orei 19.00 difuzat de luni până vineri a fost de  11%. În luna februarie a avut o creștere de 40%, iar în luna martie de 33% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Creșterea a fost de asemenea la nivelul publicului din mediul urban. Observatorul orei 19.00 difuzat de luni până vineri a avut cifre cu 13% mai bune în luna ianuarie, cu 30% în luna februarie și cu 31% în luna martie.

Lucrurile au stat la fel și la nivelul tuturor categoriilor de public. Spre deosebire de 2019, Observatorul orei 19.00 difuzat de luni până vineri a avut o creștere de 20% în luna ianuarie, 39% în luna februarie și 41% în luna martie.

Datele de audiență sunt furnizate de Kantar Media.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter