Sărbătoare în Regat. Prinţul George împlineşte 2 ani

Publicat pe

Micul Prinţ George împlineşte 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alături de familie şi de surioara lui, Charlotte.

 

Nu se ştie dacă tatăl lui, prinţul William va reuşi să fie prezent la petrecere, acesta începand de curând activitatea ca pilot de elicopter de ambulanţă. Nici Charles şi Camilla nu-i vor fi alături, cei doi bunici fiind plecaţi într-o călătorie în sudul ţării.

 

Dar George va avea parte de o zi cu totul specială, de aceasta ocupându-se mama lui, Ducesa de Cambridge, ajutată de sora ei, Pippa şi de mama sa, Carole. Mai mult ca sigur, Regina Elisabeta a II-a va fi invitata de onoare a acestei petreceri.

 

Cu ocazia zilei de naştere, palatul Kensington a publicat ieri o nouă fotografie cu George, în timp ce acesta zâmbeşte din braţele tatălui lui spre aparatul foto . Este o poză din şedinţa foto făcută la botezul lui Charlotte de către celebrul fotograf Mario Testino.

 

Sărbătoare în Regat. Prinţul George împlineşte 2 aniSărbătoare în Regat. Prinţul George împlineşte 2 ani

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter