Scandal acasă la Andrei Tinu. Alberta, fosta soție, a venit cu Poliția să-și ia copiii

Publicat pe

La începutul anului, Andrei Tinu și Alberta au divorțat, după ce fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu și-a acuzat soția de infidelitate. Seara trecută, femeia a venit acasă la politician pentru a-i lua pe cei doi copii, după ce a obținut custodia temporară a acestora.

Miercuri seara, Alberta a mers acasă la fostul soț alături de Poliție și executorul judecătoresc, pentru a-și lua cei doi copii. Fosta soție a lui Andrei Tinu a obținut custodia temporară a micuților și dorește să-i ia în Franța, acolo unde ea este stabilită și unde deține un cabinet stomatologic.

Fosta soție a povestit că nu și-a mai văzut cei doi copii de un an, cel mai probabil din momentul în care a început divorțul, potrivit cancan.ro. Deși a mers alături de oamenii legii în fața casei lui Andrei Tinu, Alberta Preda nu a reușit să-și ia fetița și băiatul. Fosta soție a politicianului a stat în fața porții, dar acesta nu a răspuns.

Femeia și oamenii de care a venit însoțită au fost nevoiți să plece. Cel mai probabil nu vor renunța, iar Alberta va face tot posibilul ca să-și ia copiii cu ea.

Andrei Tinu o acuza pe Alberta de indifelitate

Fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu a povestit cum a fost mințit de soția lui, în timp ce ea se afla la Viena cu un alt bărbat. Neînțelegerile dintre cei doi au dus la divorț.

„Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri. Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile. În momentul în care a început cu hărţuiri, cu plângeri penale la Poliţie, la Protecţia Copilului, plângeri neadevărate, mi-am dat seama că nu putem să avem aşa, o despărţire ca între prieteni. Cred că am vreo trei plângeri penale şi, în plus, am şi acea sesizare la Protecţia Copilului că aş fi maltratat eu sau mama mea copiii, ceea ce nu este adevărat şi este chiar jignitor în condiţiile în care copiii stau împreună şi cu mama mea de doi ani. Eu am prins-o pe ea cu un alt bărbat, dar ştiţi cum e: de multe ori, hoţul strigă hoţii. Eu nu am vrut să fac aceste lucruri publice că puteam să fac şi eu aceste lucruri publice tocmai pentru imaginea ei’, a declarat bărbatul la Antena Stars, la începutul anului.

Alberta îl acuză pe Andrei Tinu că el e cel care a înșelat-o

După ce Andrei Tinu a ieșit și a vorbit despre divorțul de mama copiilor săi, Alberta a luat atitudine și a mărturisit că de fapt, soțul ei a fost cel care a călcat strâmb.

„1.    Dupa aparitia in presa a imaginilor in care sotul meu, Andrei Tinu, este vazut cu fosta sa studenta la Berlin, in ipostaze intime, fapt ce denota ca cei doi se aflau deja intr-o relatie, am primit telefoane de la mai multe cunostinte care mi-au spus ca cei doi au mai fost vazuti impreuna inca de cand respectiva fata ii era studenta! Acest lucru se adauga episoadelor de infidelitate despre care am avut semnale, de-a lungul casniciei noastre, dar pana acum nu le-am dat importanta.  

2.    De ceva vreme sotul meu a afisat o raceala si un dezinteres vadite fata de mine, dandu-mi de inteles ca relatia noastra nu il mai intereseaza, desi nu exista nici un motiv pe care sa mi-l impute. A inceput sa ma acuze de fapte presupuse, si sa lanseze discreditari de natura a convinge prietenii, cunostintele, rudele, opinia publica,  de faptul ca el este un sot iubitor si un tata devotat, ceea ce este in intregime discutabil!
In ciuda faptului ca sotul meu apare in imagini si fotografii in ipostaze intime, care certifica faptul ca ma insala, desi noi doi suntem inca sot si sotie, tot el incearca in disperare de cauza sa ma acuze de fapte care nu s-au intamplat niciodata.
Daca doriti si este nevoie voi reveni cu amanunte pe aceasta tema. 

3.    Doresc sa precizez ca de mai putin de un an activez ca medic stomatalog in Franta. Aici am deschis un cabinet particular, in urma deciziei luate impreuna cu sotul meu. Nu m-am mutat definitiv, ci doar am initiat un business  care, ne-am gandit noi, dupa ce va fi pus pe picioare suficient, nu va mai necesita prezenta mea fizica, dar ne va furniza un venit suplimentar nevoilor familiei noastre si educatiei celor doi copii. Eu vin periodic acasa, si vorbesc zilnic la telefon cu copiii, petrecem concediile impreuna, etc.
In ciuda faptului ca sotul meu apare in imagini si fotografii in ipostaze intime, care certifica faptul ca ma insala desi noi doi suntem inca sot si sotie, tot el incearca in disperare de cauza sa ma acuze de fapte care nu s-au intamplat niciodata. 

4.    In lumina celor aratate mai sus, nu-i asa ca prinde contur si explicatia faptului ca sotul meu nu m-a lasat sa intru in domiciliul conjugal cand am venit acasa de sarbatori? Efectiv nu am putut intra in casa noastra, iar cateva haine mi-au fost aruncate in niste saci in garaj….', a declarat Alberta Tinu pentru spynews.ro în urmă cu câteva luni.

FOTO: Facebook

Scandal acasă la Andrei Tinu. Alberta, fosta soție, a venit cu Poliția să-și ia copiiiScandal acasă la Andrei Tinu. Alberta, fosta soție, a venit cu Poliția să-și ia copiii
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter