Un nou scandal între Iulia și Mihai Albu. De la ce a pornit totul: "Am discutat..."

Publicat pe

Un nou scandal între Iulia și Mihai Albu. Se pare că designerul i-a organizat fiicei sale o petrecere de ziua de naștere, însă nu s-a gândit vreo secundă la ce urma să se întâmple. O prietenă de-a Mikaelei, dar și mama lui Mihai Albu au ieșit pozitive cu noul coronavirus. Cum a reacționat Iulia?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În data de 2 octombrie, Mihai Albu a decis să-i organizeze fiicei sale o petrecere de ziua sa de naștere. A adunat mai multe colege și prietene și au sărbătorit-o cum se cuvine pe Mikaela, la un hotel de lux din Capitală.

După ce s-a terminat petrecerea, designerul a decis să le ducă acasă la el pe fiica lui, dar și prietenele acesteia. Ei bine, mai multe surse au declarat faptul că una dintre fete, care a fost diagnosticată ulterior cu COVID, a dormit în pat cu sărbătorita.

Citește și: Ce operații estetice are Iulia Albu. Vedeta a recunoscut:

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.

Citește și: Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț:

Citește și: Fiul Andreei Mantea a împlinit 6 ani.

Un nou scanadal între Mihai și Iulia Albu

La câteva zile după, mama lui Mihai Albu, dar și prietena Mikaelei au ieșit pozitive cu noul coronavirus. Acest lucru a înfuriat-o pe Iulia Albu și a decis să îi ceară socoteală fostului soț.

Contactat de jurnaliștii de la Cancan, designerul a declarat faptul că toți copiii au intrat la petrecere doar cu teste făcute și chiar a pus la dispoziție un loc unde să se testeze anumite persoane, care nu au putut face până atunci.

Ba chiar mai mult, a mai adăugat faptul că fetița care s-a îmbolnăvit ar fi contractat virusul de la școală.

„Toți copiii au intrat cu teste făcute și aduse de părinți, deci n-au avut acces pe acea terasă fără test făcut. Eu am fost pregătit cu teste, iar dacă cineva venea fără test, aveam teste să le fac copiilor.

Nu era nimeni bolnav, nu avea nimeni simptome. În plus, niciunul de la Mika din clasă, dintre cei care au fost la petrecere, nu au COVID.

Într-adevăr, a mai fost o fetiță, care săptămâna aceasta a fost diagnosticată, dar părinții ei susțin că de la școală s-ar fi infectat. Este vorba despre fetița cu care a dormit Mikaela, după petrecere. Însă fetița, când a venit la petrecere, avea testul negativ și abia după vreo cinci zile de la petrecere a fost diagnosticată.

De cum am aflat de acea fetiță, eu cu Iulia am discutat asupra acestui aspect, i-a făcut testul COVID și e negativă, la fel sunt și eu. 

În ceea ce o privește pe mama mea, ea a fost diagnosticată vineri cu COVID-19, are o formă ușoară, dar nu se poate face nicio legătură cu petrecerea', a declarat Mihai Albu pentru Cancan.

Iulia Albu, scandal cu Mihai Albu de Revelion

Nu este pentru prima dată când fostul soț al vedetei de televiziune este acuzat de faptul că a neglijat anumite aspecte, atunci când a decis să organizeze o petrecere și să o invite și pe fiica lui.

De Revelion, Iulia Albu a aflat că Mikaela a participat la un eveniment, unde nu s-au respectat regulile de distanțare socială.

Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască.

Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor.

Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanță ca fiind în grija lui. În mod conștient şi voluntar', a scris Iulia Albu pe pagina ei de Facebook.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter