Scandal monstru între Hannelore și interpreta de muzică populară Silvana Rîciu! Fosta concurentă de la Insula iubirii susține că nu e vina ei

Publicat pe

Că lumea showbizului e o junglă nu e un secret pentru nimeni, iar de asta s-a convins recent și Hannelore, fosta concurentă de la Insula iubirii, care a fost protagonista unui scandal monstru alături de interpreta de muzică populară Silvana Rîciu.

Hannelore, fosta concurentă de la Insula iubirii, a fost recent protagonista unui scandal ce pare să se amplifice. Blondina are o școală de dans pentru copii în Timișoara și, cum se apropie Sărbătorile, aceasta a pregătit un spectacol cu cei mici, care a necesitat mai multe repetiții. Una dintre acestea i-a stricat însă ploile cântăreței de muzică populară Silvana Rîciu, care s-a întâmplat să aibă filmări pentru o emisiune TV în același local unde venise Hannelore cu copiii de la școala ei de dans.

Silvana Rîciu dă vina pe Hannelore

Artista de muzică populară susține că a fost obligată să încheie filmările din cauza lui Hannelore, care voia să înceapă repetițiile cu cei mici, blondina jignind-o pe artistă.

„În timpul filmărilor, o femeie, Hannelore, cea care a fost la Insula iubirii, a venit cu scandal la artiști, spunându-le să încheie mai repede filmările, pentru că ea trebuie să intre în sală cu elevii, la cursuri de dans. Probabil aveau oră de dans, era cu elevii. A ieșit un circ mare, o oră a fost scandal, ceartă, multe cuvinte grele aruncate, ca la ușă cortului”, au declarat surse din anturajul artistei pentru ciao.ro.

Hannelore susține că artista e de vină

Pe de altă parte, Hannelore a explicat pentru spynews.ro că, de fapt, Silvana Rîciu și soțul ei au întârziat la filmări și astfel ea a fost nevoită să aștepte, deși era însoțită de niște copii și trebuia să respecte programul, cu atât mai mult cu cât veniseră acolo cu un autobuz închiriat.

„E cuvântul meu în fața atâtor familii. Eu trebuia să dau explicații pentru problemele lor. Nu mergeam fără programare cu o armată de copii. Nu ne-au băgat în seamă și efectiv nu i-a interesat că așteaptă atâția copii. Soțul acelei cântărețe mi-a aruncat-o în față că mă cunoaște, m-a făcut să îmi pierd orice răbdare și bun simț, după o oră de așteptat.

O oră în care efectiv ne-au spus că mai durează 10 minute, încă 15 minute și tot așa. Mai mult de atât, i-am explicat foarte frumos că dacă m-a văzut într-un show tv, nu înseamnă că mă cunoaște. A spus în presă că nu răspund la telefon, dar eu nu am fost sunată de nimeni', a declarat Hannelore, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Foto: Facebook, Instagram

Scandal monstru între Hannelore și interpreta de muzică populară Silvana Rîciu! Fosta concurentă de la Insula iubirii susține că nu e vina eiScandal monstru între Hannelore și interpreta de muzică populară Silvana Rîciu! Fosta concurentă de la Insula iubirii susține că nu e vina ei
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter