Scandal uriaș la "Bravo, ai stil! Celebrities" între Oana Radu și Bianca Rus. „Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon în stomac!”

Publicat pe

Cea mai recentă ediție a „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a lăsat cu un scandal imens și amenințări cu judecata. Oana Radu s-a arătat extrem de deranjată de faptul că Bianca Rus a afirmat că are balon în stomac și că, de fapt, nu dieta pe care o promovează e cea datorită căreia a slăbit.

Bravo, ai stil! Celebrities se transformă, pe zi ce trece, într-un show care are legătură cu orice, dar numai cu stilul nu… Iar asta, cu siguranță, și datorită stresului prin care trec concurentele. În cea mai recentă ediție toată lumea pare să fi avut ceva de împărțit cu toată lumea, ironiile și replicile malițioase însoțind toate discuțiile, însă de departe conflictul dintre Oana Radu și Bianca Rus a fost cel mai aprins.

Cearta dintre cele două concurente a izbucnit de la o afirmație a Biancă Rus, care susține că dieta pe care o promovează Oana Radu pe internet nu are nicio legătură cu recenta ei siluetă și că, de fapt, artista, și-ar fi pus balon în stomac…

„Auzi, Oana, primesc tot felul de mesaje din partea fanilor tăi. Mă confundă cu tine și îmi cer mie rețeta de slăbit. Și am auzit că ți-ai pus balon în stomac. Eu am observat că tu ai slăbit. Și mi-au spus că rețeta ta nu funcționează, să le dau altă rețetă și dacă e adevărată chestia cu balonul în stomac', și-a început Bianca Rus ofensiva.

„Pe mine mă oripilează imaginea ta”

Extrem de deranjată de afirmațiile colegei sale, Oana Rus a contracarat imediat.

„Păi hai să îți spun ceva! Vând diete de vreo sută de milioane pe zi și dacă ar fi proastă nu aș face profitul ăsta pe firmă, să știi. Doi la mână, voiam să nu fiu rea, dar vocea ta este perfectă să ne protejăm de coronavirus', a comentat Oana Radu.

„Dacă pe tine te oripilează vocea mea, pe mine mă oripilează imaginea ta! Și să le spui fanilor tăi să nu îmi mai trimită mesaje cu balonul tău din stomac, că eu m-am operat, toată țara știe', a insistat Bianca, susținând în continuare că Oana Radu și-a făcut o intervenție gastrică.

„Și eu am făcut un control gastric public, dacă vrei să știi, tocmai pentru oamenii ca tine, care nu au ce să facă și spun că eu mi-am pus balon. Să știi că eu m-am chinuit foarte mult cu felul în care arăt. Hai să zicem că mi-am pus balon, dar sunt foarte mulți oameni care slăbesc zilnic și cu dieta mea. Chiar și-au pus toți balon?', a replicat Oana Radu.

Eu am reușit să renunț la sarmale

În cele din urmă, după ce Bianca Rus a continuat să susțină partea ei de adevăr, afirmând că inclusiv prieteni de-ai Oanei Radu afirmă ca are balon în stomac, artista și-a amenințat colega că o va da în judecată, deoarece îi aduce prejudicii de imagine.

„Nu este prietenul meu și dacă voiai să știi dacă mi-am pus balon trebuia să mă întrebi pe mine în culise. Oamenii pot intra pe site-ul meu și o să găsească acolo dieta. Eu am și un vlog unde am mers la un control și le-am arătat oamenilor cum am reușit să slăbesc cu dietă. Faptul că tu ți-ai tăiat stomacul e problema ta, nu te judec. Eu am reușit să renunț la sarmale și atunci am slăbit și fac și bani din asta', a încheiat Oana Radu.

Foto: Instagram

Scandal uriaș la "Bravo, ai stil! Celebrities" între Oana Radu și Bianca Rus. „Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon în stomac!'Scandal uriaș la "Bravo, ai stil! Celebrities" între Oana Radu și Bianca Rus. „Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon în stomac!'
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter