Scandalul continuă! Ce declarații a făcut milionarul turc despre Ioana Filimon și Otilia Bilionera, fostele lui iubite

Publicat pe

Scandalul nu a luat sfârșit între milionarul turc și IOana Filimon. Vedeta declara că a fost sechestrată de acesta, iubitul ei de la acea vreme, și că nu a putut ajunge în România. El dezminte toate aceste lucruri, ba chiar afirmă că este o mincinoasă în care a investit 60.000 de dolari pentru a-i face poftele. 

O poveste de iubire scuretă, dar intensă! Așa pare că au stat lucrurile în scurta relație dintre Ioana Filimon și milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Vedeta a părăsit România în urmă cu luni de zile, părea fericită, dar, din spusele ei ulterioare, nu a fost așa. Miss România declara că a fost sechestrată, că nu s-a putut întoarce în România, la familie. Au ajuns chiar și la Poliție.

Iată că acum, milionarul o face pe aceasta mincinoasă. În trecut, el a avut o relație și cu Otilia Bilionera. Conform afirmațiilor pe care le-a făcut, el a fost îndrăgostit de Otilia, ea a stat mereu alături de el, chiar și în momente dificile.

Ioana nu ar fi făcut așa.

„Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă turcească. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a declarat Cengiz Şıklaroğlu pentru cancan.ro. 

Scandalul continuă! Ce declarații a făcut milionarul turc despre Ioana Filimon și Otilia Bilionera, fostele lui iubiteScandalul continuă! Ce declarații a făcut milionarul turc despre Ioana Filimon și Otilia Bilionera, fostele lui iubite

Milionarul turc afirmă că a investit în Ioana 60.000 de dolari

'Ioana este o mincinoasă. Eu am pus capăt relației. Am investit enorm în ea, în total cred că m-a stors de 60.000 de dolari. A mințit și în momentul în care a zis că este sechestrată. Ea așa e obișnuită. Trăiește din reclamă. E o fată de show, îi place să apară în ziare și pe micul ecran. (…) Mi-a luat banii, dar și un inel extrem de scump. Am discutat cu ea în urmă cu câteva săptămâni și i-am cerut să îmi înapoieze inelul. Am plătit pe el 27.000 de dolari și este un obiect special pentru mine.

Banii nu mă interesează, i-am zis acest lucru și Ioanei. Am tratat-o ca pe o prințesă, am iubit-o, dar gata, vreau să pun punct relației. Ioana e o mare mincinoasă', a mai mărturisit afaceristul.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter