Scarlett Johansson – Însărcinată şi fericită la premiera filmului “Captain America 2”

Publicat pe

Filmul Captain America: The Winter Soldier' a avut, în sfârşit, premiera în America, iar cea mai aşteptată prezenţă de pe covorul roşu a fost Scarlett Johansson, aflată pe afişul peliculei, alături de Chris Evans şi Samuel L. Jackson.

 

În vârstă de 29 de ani, Scarlett se află într-una dintre cele mai fericite perioade ale vieţii sale, frumoasa actriţă logodită cu francezul Romain Dauriac fiind însărcinată cu primul ei copil.

Scarlett Johansson – Însărcinată şi fericită la premiera filmului Captain America 2'Scarlett Johansson – Însărcinată şi fericită la premiera filmului Captain America 2'

 

Pentru prima sa apariţie pe covorul roşu după anunţarea sarcinii, actriţa a ales un outfit din două piese de dantelă, o fustă neagră şi un top alb, creaţii Armani Prive, care au lasat să se întrevadă primele semen ale sarcinii şi pantofi Christian Louboutin. Ca accesorii, a purtat un inel şi o pereche de cercei spectaculoşi, marca Van Cleef and Arpels.

 

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter