Scarlett Johansson are un nou iubit. Ce o atrage cel mai mult la Colin

Publicat pe

Deși este destul de rezervată în privința vieții sale private, Scarlett Johansson este permanent în atenția presei, cu atât mai mult cu cât actrița a avut o mulțime de iubiți celebri. Recent, aceasta s-a afișat la un eveniment cu cea mai nouă achiziție, Colin Jost.

 

 

Fără doar și poate, Scarlett Johansson este una dintre cele mai frumoase și mai sexy femei de la Hollywood, lucru ce nu a rămas neremarcat de colegii ei din Cetatea filmului, nu puțini dintre ei, devenindu-i, de-a lungul timpului parteneri. Printre cei mai faimoși se află Josh Hartnett, Sean Penn, Jared Leto, jurnalistul și renumitul colecționar de artă Romain Dauriac (cei doi au împreună o fetiță de 3 ani) și Ryan Reynolds, cei doi din urmă fiindu-i și soți actriței.

Scarlett Johansson și noul ei iubit, Colin Jost

 

Deși presa avea indicii despre relația dintre Scarlett Johansson (33) și actorul și comedianul Colin Jost (35 de ani) încă de acum 6 luni, cei doi nu s-au afișat împreună până acum. La after party-ul SNL (Saturday Night Live) cei doi îndrăgostiți și-au făcut debutul oficial. Scarlett și Colin se cunosc din 2006, însă pe vremea aceea actrița era combinată cu Josh Hartnett, partenerul ei din filmul Black Dahlia. Între timp, Scarlet a mai ratat și două căsnicii, însă acum, se pare, a găsit în sfârșit bărbatul potrivit.

 

Se pare că a găsit un băiat bun, s-a confesat un apropiat al cuplului. E pretențioasă când vine vorba de bărbațiș poate să aibă orice bărbat își dorește. Într-adevăr, nu putem contrazice afirmația, Scarlett Johansson este nu foar o femeie deșteaptă și frumoasă, ci și extrem de sexy. La fel de atrăgători au fost și bărbații din viața ei, dar iată că relațiile nu au funcționat. Ce ar putea avea în plus Colin Jost față de, să zicem, Sean Penn sau Ryan Reynolds? „Scarlett este interesată cel mai mult de personalitate atunci când vine vorba de bărbați. Colin o face să râdă. E foarte atrasă de el', a completat sursa. Deci iată că, uneori, secretul unei relații perfecte sunt partidele de… râs. Nu că Jost nu ar fi și sexy!

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter