Schimbări la Antena 1. Dorian Popa nu mai este la Xtra Night Show: ”Din păcate...”

Publicat pe

Noul sezon Xtra Night Show vine cu schimbări, pentru că cei prezenți în platoul emisiunii sunt mai puțini. Dorian Popa nu mai este la Xtra Night Show, iar anunțul a fost făcut aseară chiar de prezentatorul emisiunii, Dan Capatos.

Dorian Popa a colaborat pentru o scurtă perioadă cu Xtra Night Show. Artistul era în rolul de co-prezentator și a venit la emisiune, chiar după ce s-a întors din Madagascar, atunci când a participat la Ultimul Trib. Dorian Popa s-a accidentat la emisiunea plină de provocări, iar pentru ceva timp a venit la emisiune cu piciorul în gips.

Aseară, 7 ianuarie, Dan Capatos a anunțat că Dorian Popa nu mai face parte din echipa lor, însă acesta va rămâne în familia Antena 1 și va avea un proiect în care va apărea săptămânal. Motivul pentru care s-a luat această decizie este faptul că Dorian Popa are un program foarte încărcat, iar cariera sa muzicală îi ocupă tot timpul.

„Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa… Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim”a anunţat Capatos, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Cum arăta Dorian Popa în copilărie? Cântărețul avea mai multe complexe

Citește și: Dorian Popa și iubita lui vor să înfieze un copil. Au luat deja decizia: 'Mi se pare un lucru foarte nobil'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter