Schimbări la ProTV. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Anamaria Prodan

Publicat pe

Când vine vorba de proiectele în care este implicată, Anamaria Prodan ia în serios totul. Șefii de la ProTV au decis să facă modificări, iar emisiunea prezentată de Sexy-impresară va fi mutată într-o altă zi.

Recent, Anamaria Prodan, gazda emisiunii 'Gospodar fără pereche', a fost anunțată de către șefii de la ProTV că show-ul a suferit o modificare. Emisiunea de la ProTV nu va mai fi difuzată pe 12 septembrie, așa cum trebuia, iar aceasta va apărea pe post pe 14 septembrie, la ora 20.00, potrivit paginademedia.ro.

Anamaria Prodan continuă să prezinte 'Gospodar fără pereche'

„La fel ca în fiecare an, caut recolta perfectă de bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali, care să convingă doamnele și domnișoarele că sunt perfecți pentru ele. Și, la fel ca în fiecare an, am adunat bărbați numai unul și-unul! O să-i cunoașteți pe 12 septembrie, la PRO TV.

Fetelor, vă spun că anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei! Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!', a spus Anamaria Prodan Reghecampf, gazda emisiunii.

Imediat după difuzarea ediției de prezentare a gospodarilor urmează perioada de înscrieri pentru doamnele și domnișoarele interesate de gospodarii aleși de Anamaria Prodan Reghecampf, care va fi și în cazul lor la fel de pretențioasă.

FOTO: Instagram

Schimbări la ProTV. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Anamaria ProdanSchimbări la ProTV. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Anamaria Prodan
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter