Se încing spiritele la Insula Iubirii: Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurente

Publicat pe

În doar douã zile petrecute împreunã la Minitel, Andi reuşeşte, o datã în plus, sã îşi consolideze statutul de ispitã supremã, pericol iminent şi rival incontestabil în rândul bãrbãţilor de la Purimutra şi sã punã pe jar imaginaţia a nu mai puţin de trei concurente: Denisa, Geanina şi Diana, în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Dacã pentru Denisa, lucrurile au fost foarte clare încã de la ceremonia din prima zi, aceasta alegând sã recurgã la gestul final şi sã îşi taie brãţara de cuplu, Geanina, fata care nu a primit nicio veste de pe insula bãieţilor, a ales sã se refugieze în propria ei variantã de interpretare, dar totodatã sã arate şi faptul cã Andi nu îi este indiferent.

Se încing spiritele la Insula Iubirii: Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurenteSe încing spiritele la Insula Iubirii: Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurente

Denisa e atrasă de ispita Andi

Proaspãt eliberatã din relaţia cu Adrian, Denisa se avântã într-o discuţie de câteva zeci de minute cu Andi, discuţie ce va avea un impact major asupra unei alte fete de pe insulã, Geanina. „Sunt surprins sã aflu acest lucru, mã flateazã, mã bucurã interesul ei!', va mãrturisi Andi la testimonial. Determinatã sã facã orice pentru a-i îndepãrta unul de celãlalt, Geanina îi va tachina pânã când va reuşi sã îi mute pe toţi la piscinã. Pentru câteva minute, starea ei de spirit este una pe care insula o vede pentru prima oarã: o femeie veselã, jucãuşã, plinã de energie şi de entuziasm, însã primul gest de galanterie fãcut de Andi la adresa Denisei îi va schimba din nou starea şi dispoziţia. „Am vãzut cã nu îi sunt indiferent, o afecteazã lucrurile pe care le fac şi dã semne de înţeles cã uşa cãtre inima ei este oarecum întredeschisã!'.

Cât despre Diana, sentimentele ei par a fi destul de clare: „Eu cu Andi am stat mai mult din rãzbunare la început, dar apoi pe parcurs a început sã îmi placã de el!', va mãrturisi ea la testimonial, fãcând referire la sezonul patru al emisiunii, însã gesturile ei aratã foarte clar cã nici în acest sezon ispita nu îi este deloc îndiferentã.

Cum va continua jocul seducţiei la Minitel şi cine va câştiga mai mult teren în lupta pentru ispitere, cine va câştiga concursurile de pe cele douã insule, dar şi cum se vor distra fetele la petrecerea arãbeascã de pe insula lor, toate aceste întrebãri îşi vor gãsi rãspunsul în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, difuzatã luni, de la 20:00, la Antena 1.

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter