Se pregătește Asia Express, sezonul 4. Ce nume de prezentatori sunt vehiculate, în locul Ginei Pistol

Publicat pe

Asia Express continuă! Fanii emisiunii sunt în extaz, asta pentru că sezonul 4 al iubitului show de pe Antena 1 se va desfășura. Chiar dacă pandemia a făcut mai greu ca emisiunea să se organizeze, producătorii Asia Express sunt în discuții avansate pentru noul sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate aceastea, sezonul 4 al Asia Express nu o va mai avea ca prezentatoare pe Gina Pistol, pentru că ea urmează să nască în luna februarie-martie. Printre numele care s-au luat în considerare pentru acest rol se numără și: Dorian Popa, Speak, Răzvan Fodor sau Liviu Vârciu, toți aceștia particpând la sezoane anterioare ale emisiunii.

Filmările ar putea începe la finalul primăverii și este posibil ca printre concurenți să se numele vedete care au mai participat.

Dacă în 2017 s-a filmat pe traseele Hạ Long – Bangkok – Vietnam – Laos –  Cambodgia – Thailanda, în 2018 pe Negombo – Mumbai – Sri Lanka – India, iar în 2019 pe traseul Lucena – Taipei, pentru 2021 se iau în considerare alte trasee, țări care încă sunt deschise și mai puțin afectate de pandemie.

Tot zilele acestea se fac liste cu țările și cu orașele pe care să aibă loc traseele și cursele. Au fost în discuții țări ca Uganda, Grecia sau Turcia, deși în planurile inițiale erau să călătorească prin Etiopia și Emiratele Arabe Unite, terminând în Dubai.

Din păcate, cei care pun la cale rutele trebuie să se gândească nu numai la detalii, dar și la faptul că din cauza pandemiei rutele pot fi schimbate de la o zi la alta.

Se pregătește Asia Express, sezonul 4. Ce nume de prezentatori sunt vehiculate, în locul Ginei PistolSe pregătește Asia Express, sezonul 4. Ce nume de prezentatori sunt vehiculate, în locul Ginei Pistol

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon' au declarat surse citate de Click.ro.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3

Marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și au dovedit că norocul a fost de partea lor.

Citește și:

Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!'

Adio, petreceri de lux! Alex Bodi, zi de naștere în închisoare: cine l-a vizitat și ce cadouri a primit

Ce cadou a primit Gina Pistol de la Smiley, de Moș Nicolae. Este, de fapt, un dar pentru fetița lor

Lupta în marea finală a avut loc între echipa formată din Speak și Ștefania și echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ambele echipe au fost extrem de competitive, însă norocul a fost de partea uneia singure.

Drumul comorilor a ajuns la final și a fost o experiență de neuitat pentru toate echipele care au participat la emisiune. Extrem de competivi, Speak și Ștefania au pierdut marele premiu în fața băieților.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter