Sean Penn aniversează 55 de ani. Ce femei celebre şi frumoase l-au iubit

Publicat pe

Pe 17 august, Sean Penn împlineşte 55 de ani. Cu o carieră impresionantă şi un succes incredibil la femei, actorul nascut in zodia Leu este astăzi singur, după ce s-a despărţit recent de frumoasa Charlize Theron, pe care a înşelat-o.

 

Actor, producător, regizor, cu un palmeres greu de egalat, Sean Penn a avut şi are o viaţă personală foarte complicată, iubind unele dintre cele mai cunoscute femei. Cu unele s-a casatorit, pe altele le-a facut sa viseze la casatorie, iar pe cele mai multe le-a parasit dupa putin timp.

 

Iată-le pe cateva dintre acestea:

 

Susan Sarandon – A fost o relaţie scurtă, care s-a derulat prin 1984, iar cei doi au rămas prieteni.

 

Elizabeth McGovern – Actriţa din „Downton Abbey' este doar una dintre numeroasele cuceriri ale lui Sean Penn

 

Brigitte Nielsen – Fost manechin, aceasta nu a rezistat farmecului actorului.

 

Elle Macpherson – Top model celebru, Elle se afla şi ea pe lista iubitelor lui Sean Penn. Ca de cele mai multe ori, a fost vorba despre o relaţie foarte scurtă.

 

Madonna – Casătoriţi timp de 4 ani, au avut o relaţie extrem de tumultoasă. Firi vulcanice, cei doi s-au iubit pătimaş, dar au sfârşit prin a se răni, la propriu. În 1987, Sean o lovea pe artistă cu o bâtă de baseball în cap, iar aceasta ajungea la spital. După numeroase violenţe conjugale, Sean Penn şi Madonna s-au despărţit.

 

Robin Wright – Cu Robin, Sean şi-a găsit iniştea pentru o perioadă. S-au căsătorit în 1996 şi au avut împreună 2 copii, Dylan şi Hopper Jack. În 2010, s-au despărţit, motivul fiind şi de aceasta dată infidelitatea lui Sean.

 

Scarlett Johansson – Cei doi s-au aflat în 2011 în centrul unor zvonuri conform cărora ar avea o relaţie.

 

Charlize Theron – Frumoasa Charlize s-a îndrăgostit şi ea de Sean Penn, cei doi trăind timp de 1 an o poveste de dragoste incredibilă. Părea că Sean s-a cuminţit, în sfârşit, iar cei doi au oferit în această perioada numeroase dovezi că formează un cuplu extrem de sudat. Până într-o zi când, Sean a recidivat şi a înşelat-o pe Charlize. Rănită, aceasta a punct relaţiei.

 

Minka Kelly – Aceasta pare să fie noua cucerire a actorului care caută să se consoleze după despărţirea de Charlize. Minka şi-ar fi sărbătorit cei 35 de ani alături de câţiva prieteni buni, dar şi de celebrul Sean Penn.

 

Sean Penn aniversează 55 de ani. Ce femei celebre şi frumoase l-au iubitSean Penn aniversează 55 de ani. Ce femei celebre şi frumoase l-au iubit

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter