Sean Penn şi Charlize Theron, de mână la premiera The Gunman de la Los Angeles

Publicat pe .

Charlize Theron este cel mai mare fan al lui Sean Penn împreună cu care trăieşte o poveste de dragoste de la sfârşitul lui 2013.

 

Cei doi pot fi văzuţi împreună atât pe covorul roşu, cât şi prin Los Angeles, unde sunt cel mai adesea însoţiţi de Jackson, băieţelul adoptat de Charlize pentru care Sean este un adevarat tată.

 

De data aceasta, Charlize şi Sean şi-au făcut o apariţie de senzaţie la Los Angeles, la avanpremiera celui maijrecent film al lui Sean Penn, „The Gunman'.

 

Ca de fiecare dată, Charlize a strălucit, alegând pentru această seară o rochie scurtă, vaporoasă, care i-a lăsat la vedere picioarele superbe. Cu un zâmbet larg şi o pereche de sandale negre, cu toc semnate Jimmy Choo, Charlize a fost extrem de sexy. Şi-a ţinut tot timpul iubitul de mână, între ei existând o chimie şi o complicitate incredibile.

 

Alături de ei, pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi Pamela Anderson, care a purtat o rochie lungă, aurie, cu decolteu şi tăietură pe picior. Vedeta a avut o companie inedită, fiind însoţită chiar de fiul ei, Brandon Thomas Lee.

 

Foto: Hepta

 

Charlize TheronCharlize Theron

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton