Secretele de frumusețe ale Ramonei Bădescu: „Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”

Publicat pe

La 48 de ani, Ramona Bădescu arată senzațional, însă, în afara moștenirii genetice bune, vedeta apelează la niște secrete de frumusețe simple, care sunt la îndemâna oricui.

 

Curând, Ramona Bădescu va fi prezentă, din data de 9 septembrie, în fiecare săptămână în casele telespectatorilor prin intermediul show-ului „Te cunosc de undeva!', în postura de concurentă, unde, suntem convinși, va face față cu brio. Cu siguranță vedeta este pregătită pentru întâlnirea cu fanii săi atât din punct de vedere muzical, cât și al aspectului fizic, pentru că, se știe, Ramona a arătat dintotdeauna imecabil. Care sunt secretele de frumusețe care o fac să arate mereu atât de fresh și de strălucitoare ne spune chiar ea:

 

Familia este motorul meu energetic și sentimental, părinții mei și iubirea care mă leagă de ei. Sunt o persoană foarte echilibrată, îmi plac viciile, dar cu măsură și atâta timp cât nu devin extreme și periculoase pentru sănătatea mea. Mă refer la un pahar de vin roșu bun și un trabuc, în compania prietenilor mei. Recurg adesea la tratamente naturiste, îmi place să mă îngrijesc constant. Am secretele mele pentru a mă menține așa: fac yoga, sport și încerc să am un mod de viață sănătos, îmbinat cu un regim alimentar. Îmi place să citesc mult, să râd mult – râsul face foarte bine la sănătate. Și încerc să gândesc pozitiv, căci optimismul este foarte important pentru echilibrul organismului'.

 

Pe scurt, vedeta duce o viață echilibrată și extrem de sănătoasă, dar, din când în când, își permite și mici abateri de la disciplina autoimpusă – micile vicii, atât timp cât nu ajung să ne conducă viața, ne ajută să ne destresăm, să ne încărcăm energetic și să fim lipsiți de frustrările pe care le implică o viață spartană. În plus, râsul contribuie enorm la o stare de spirit bună, iar Ramona este exemplul perfect în acest sens. Totuși, în afara unei vieți echilibrate, vedeta mai are un mic secret, pe care ține să li-l împărtășească și fanilor săi: Un tratament pe care îl folosesc cel mai des este cel pe bază de miere, care este miraculoasă pentru piele, o curăță și o hrănește. Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere'.

 

Sâmbătă, pe 9 septembrie, la premiera show-ului „Te cunosc de undeva!' (Antena1), veți avea ocazia să vă reîntâlniți cu Ramona Bădescu și să vă convingeți personal nu doar cât de bine funcționează trucurile de frumusețe și filozofia ei de viață, ci și cât de talentată este vedeta, care vă va surprinde cu siguranță prin interpretarea personajelor alese de ruletă.

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter