Selly acuză statul român că nu și-a primit banii pentru producția filmului 5Gang: "E un prejudiciu de 100.000 de euro. A fost o rușine pentru România pe plan mondial"

Publicat pe

Selly acuză statul român că nu și-a primit banii de la 5Gang. Selly este unul dintre cei mai în vogă înfluenceri, iar cel mai de succes proiect al său, a fost trupa 5Gang. Selly susține că filmul pe care l-a făcut alături de colegii de la 5Gang ar fi fost coprodus cu finanțare de la statul român. Selly este revoltat că statul român nu a respectat înțelegerea și nu i-ar fi oferit 100.000 de euro din banii contribuabililor pentru ai finanța filmul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Selly acuză statul român că nu și-a primit banii pentru producția filmului 5Gang. Selly este teribil de revoltat pentru că statul român nu ar fi respectat un contract, în vederea producerii filmului 5Gang. Selly susține că a convenit cu statul român să-i ofere 100.000 de euro din banii contribuabililor, pentru a produce pelicula 5Gang.

Selly acuză statul român că nu și-a primit banii pentru producția filmului 5Gang: "E un prejudiciu de 100.000 de euro. A fost o rușine pentru România pe plan mondial"Selly acuză statul român că nu și-a primit banii pentru producția filmului 5Gang: "E un prejudiciu de 100.000 de euro. A fost o rușine pentru România pe plan mondial"

Selly: „Cea mai mare țeapă pe care am luat-o”

Strict financiar vorbind, strict financiar vorbind și fără să punem, știu eu, sentimente sau alte lucruri la mijloc, cea mai mare țeapă pe care am luat-o a fost de la statul român, care nici până în ziua de astăzi nu ne-a virat finanțarea pentru primul film pe care l-am coprodus, pentru filmul «5 GANG»', finanțare cu toate actele semnate și cu absolut totul în regulă, nu suntem singurii, este un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro și a fost o rușine pentru România pe plan mondial (…)

Citește și: Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheluie și 20.000 de euro pe lună: „Dar cât mănâncă?'

Citește și: Cine sunt părinții lui Selly. Între cei doi există un grad de rudenie

Orice producător venea să filmeze în România sau orice film românesc, care îndeplinea anumite criterii, primea înapoi de la statul român, pentru că producția respectivă crea locuri de muncă, susținea economia locală, etc.; undeva la 30% din bugetul statului, foarte mulți actori americani, case de producție americane au ales să filmeze filme de Hollywood în România, la momentul respectiv, pentru că era acest avantaj economic.(…) Cred aia a fost cea mai mare țeapă pe care am luat-o, ca valoare financiară', a dezvăluit Selly, la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Selly: „Nu există vacanță să nu cheltui sub 10.000 de euro pe lună”

Cu toate că Selly se plânge că statul român nu i-ar fi dat 100.000 de euro, din banii contribuabililor, pentru producția unui film de o calitate, puțin spus îndoielnică, vloggerul a declarat că cheltuie între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. Acesta a menționat că doar o simplă vacanță îl costă 30.000 de euro.

„Numai chiria unde stau este 3.000 de euro, un apartament de 130 de metri pătrați, într-un cartier rezidențial, foarte premium din Băneasa, 3.000 de euro din start pe chirie.

În zona de club, ies de două ori pe lună la club și cheltui în jur de 500 de euro pe ieșire în club, punem 1.000 de euro, două ieșiri la club. Am ajuns la 8.000 de euro. În zona de vacanțe, nu am multe vacanțe, fac în medie trei vacanțe pe an, dar vacanțele pe care le fac sunt scumpe, merg în locuri scumpe, stau în hoteluri scumpe, îmi închiriez mașini uneori, nu cred că a fost vacanță să nu cheltui sub 10.000 de euro. Punem 10.000 ori trei vacanțe, sunt 30.000 de euro pe an, împărțit la 12 luni, nu mai stau să fac calculul, rotunjim la 3.000 pe lună” a declarat Selly pe TikTok.


FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter