Şerban Copot - Vacanţă de neuitat împreună cu familia

Publicat pe

Serban Copot a petrecut o vacanta de neuitat alaturi de sotia lui, Roxana, si de cei doi copii ai lor, Tedi si Alexandru.

 

Cei patru au ales ca destinatie zona Harghita, unde locuiesc parintii Roxanei.  Serban si Tedi s-au transformat in cercetasi si au pornit in drumetie pe muntii din centrul tarii, in zona Toplita si Harghita Madaras, ocazie ideala pentru ca cel mic sa descopere frumusetile naturii.

 

Serban, cunoscut ca fiind un familist convins, ecologist si promotor al valorilor tarii, si-a dus baietelul in cele mai frumoase locuri din regiune.

 

Astfel, Tedi a parcurs cararile din paduri, a observat indeaproape plantele, copacii, insectele si vietuitoarele mici, a baut apa de izvor, a cules flori pentru a-i oferi mamei sale un frumos buchet. A cules chiar si vinetele, hribi si galbiori.

 

Lui Tedi i-a placut foarte mult in drumetii. Sunt bucuros ca a devenit pasionat de tot ce inseamna natura. Adora sa observe animalele, sa afle cat mai mult despre fenomenele naturii si despre ce tot ce inseamna frumos. Slava Domnului, in Romania avem atat de multe locuri superbe, la un pas de casa',  a declarat Serban Copot.

 

Dupa cele cateva zile petrecute in centrul tarii, Serban a revenit in Bucuresti pentru a filma noi editii Te cunosc de undeva'. In curand va incepe si filmarile pentru noul sezon al emisiunii iUmor', de la Antena 1, al carui prezentator este, iar in toamna acestui an va lansa un nou proiect artistic si va fi organiza botezul baietelului lui cel mic, Alexandru.

 

Şerban Copot - Vacanţă de neuitat împreună cu familiaŞerban Copot - Vacanţă de neuitat împreună cu familia
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter