Serena Williams a decis că fiica ei va salva lumea. Cum a costumat-o pe micuța Alexis Olympia de Halloween

Publicat pe

Nu știm dacă fiica Serenei Williams va deveni o mare tenismenă, la fel ca celebra ei mamă, dar, se pare, părinții ei o pregătesc încă de pe acum să salveze lumea… Iată cum a costumat-o Serena pe micuța Alexis Olympia de Halloween!

 

Alexis Ohanian și Serena Williams, doi viitori părinți îndrăgostiți și fericiți

 

Acum doi ani, știrea că Serena Williams (36) și Alexis Ohanian (34 de ani), cofondatorul Reddit, formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. În pofida celor care considerau că între cei doi nu există niciun pic de chimie și că e doar o gogoriță de presă menită să atragă cititorii, Serena și Alex nu doar că s-au logodit într-un cadru romantic, ci au dus relația la un alt nivel mai repede decât se aștepta cineva, acum două luni sportiva devenind mama unei fetițe superbe.

 

Serena și Alexis Olympia

 

Momentul nașterii micuței a suscitat, de asemenea, interes maxim, iar pe internet s-a deschis o bursă a pariurilor privind culoarea pielii micuței provenite dintr-o mamă de culoare și un tată caucazian. Serena nu a întârziat să le-o prezinte fanilor de pretutindeni pe micuța ei minune ciocolatie, Alexis Olympia devenind în scurt timp aproape la fel de faimoasă ca mama ei. Una dintre cele mai emoționante postări a fost însă o scrisoare, însoțită de o poză cu fiica ei, pe care Serena i-a dedicat-o mamei sale: „Dragă mamă, ești una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fiica mea (Dumnezeule, da, am o fiică!) și are brațele și picioarele mele! Exact trupul și picioarele mele musculoase, puternice și senzaționale. Nu știu cum aș reacționa dacă ar trebui să treacă prin ce am trecut eu încă de la vârsta de 15 ani și încă mai trec…”.

 

Alexis Olympia – micuța Batman…

 

Până ce Alexis Olympia se va decide dacă va călca sau nu pe urmele mamei sale – sau, de ce nu?, ale tatălui său -, Serena și Alexis se străduiesc să-i ofere fiicei lo o copilărie normală și fericită… Așadar, de Halloween micuța a primit un costum (cum altfel?) de Batman și un Batmobil pe măsură. Serena a postat fotografia pe Instagram, urmată de comentariul When you realize youre the hero Gotham needs.' (Când realizezi că ești eroul de care orașul Gotham are nevoie). Trebuie să recunoaștem că, la doar două luni, micuța, care se ține bine pe poziții, chiar pare să aibă stofă de eroină. Vouă nu vi se pare?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter