Serena Williams a împărtășit cu fanii fotografii inedite în care apare în rochie de mireasă

Publicat pe

Pentru Serena Williams, 2017 a fost un an extraordinar – s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale, Alexis Ohanian, și a devenit mama unei fetițe superbe. Recent, tenismena a împărtășit cu fanii fotografii inedite în care apare în rochie de mireasă, imagini nedate publicității până acum.

 

Anul trecut, cea mai faimoasă tenismenă a lumii și iubitul ei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, au avut nunta, o ceremonie care a strâns 250 de invitați și a costat mai bine de un milion de dolari. Pe măsură a fost și inelul pe care Alex Ohanian, fondatorul Reddit, i l-a oferit iubitei sale, dar și superba rochie de mireasă, creație Alexander McQueen.

 

Serena, la proba rochiei de mireasă.

Serena a fost atât de îndrăgostită de rochia de mireasă pe care a purtat-o anul trecut în luna noiembrie, încât s-a decis să le împărtășească fanilor săi de pe instagram câteva instantanee luate în timp ce era la probă, pe care le-a făcut alături de Sarah Burton, cea care i-a creat rochia.

O rochie de prințesă pentru o prințesă!

De altfel, tenismena îi face o adevărată declarație de dragoste designerului brandului Alexander McQueen, cea care a făcut ca Serena să fie superbă în cea mai frumoasă zi a vieții sale. Am zburat la Londra pentru a mă întâlni cu Sarah și am sfârșit prin a mă îndrăgosti de această rochie de bal, care este complet opusă celei pe care o alesesem', a declarat Serena pentru Vogue. Mi-a plăcut la nebunie ideea acestei rochii spectaculoase de bal, care s-a și dovedit a fi o piesă incredibil de specială, a completat tenismena.

 

 

Într-adevăr, Serena a fost sclipitoare în ziua nunții sale, dar la asta a contribuit, cu siguranță, nu doar rochia de mireasă, fericirea de pe chipul ei, ci și inelul de 14 karate, care a costat 3,5 milioane de dolari.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter