Serena Williams a împărtășit cu fanii fotografii inedite în care apare în rochie de mireasă

Publicat pe

Pentru Serena Williams, 2017 a fost un an extraordinar – s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale, Alexis Ohanian, și a devenit mama unei fetițe superbe. Recent, tenismena a împărtășit cu fanii fotografii inedite în care apare în rochie de mireasă, imagini nedate publicității până acum.

 

Anul trecut, cea mai faimoasă tenismenă a lumii și iubitul ei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, au avut nunta, o ceremonie care a strâns 250 de invitați și a costat mai bine de un milion de dolari. Pe măsură a fost și inelul pe care Alex Ohanian, fondatorul Reddit, i l-a oferit iubitei sale, dar și superba rochie de mireasă, creație Alexander McQueen.

 

Serena, la proba rochiei de mireasă.

Serena a fost atât de îndrăgostită de rochia de mireasă pe care a purtat-o anul trecut în luna noiembrie, încât s-a decis să le împărtășească fanilor săi de pe instagram câteva instantanee luate în timp ce era la probă, pe care le-a făcut alături de Sarah Burton, cea care i-a creat rochia.

O rochie de prințesă pentru o prințesă!

De altfel, tenismena îi face o adevărată declarație de dragoste designerului brandului Alexander McQueen, cea care a făcut ca Serena să fie superbă în cea mai frumoasă zi a vieții sale. Am zburat la Londra pentru a mă întâlni cu Sarah și am sfârșit prin a mă îndrăgosti de această rochie de bal, care este complet opusă celei pe care o alesesem', a declarat Serena pentru Vogue. Mi-a plăcut la nebunie ideea acestei rochii spectaculoase de bal, care s-a și dovedit a fi o piesă incredibil de specială, a completat tenismena.

 


 

Într-adevăr, Serena a fost sclipitoare în ziua nunții sale, dar la asta a contribuit, cu siguranță, nu doar rochia de mireasă, fericirea de pe chipul ei, ci și inelul de 14 karate, care a costat 3,5 milioane de dolari.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter