Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit: "Nu m-au căutat"

Publicat pe

Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit. Serghei Mizil a vorbit recent despre mult comentata despărțire dintre Marian Vanghelie și nepoata lui, Oana Mizil, după ce anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea. În mod neașteptat, unchiul Oanei Mizil nu a fost la fel de comunicativ ca de obicei, dovedind discreție în ceea ce privește această delicată poblemă de cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit. În calitate de unchi, Serghei Mizil nu a avut prea multe de spus despre recenta despărțire dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil, ba, mai mult, a dezvăluit că nu a fost pus în temă în această privință de către nepoata lui și soțul ei. Cei doi s-au despărțit după 11 ani de relație.

Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit: "Nu m-au căutat"Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit: "Nu m-au căutat"

Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit, după mai bine de 10 ani. Cei doi au avut de-a lungul timpului o relație de cuplu zbuciumată. În iulie 2021, Oana Mizil l-a acuzat pe tatăl fiicei sale că ar fi agresat-o fizic. Aceasta a ajuns la spital cu mai multe lovituri la nivelul feței și a cerut ordin de protecție împotriva lui Marian Vanghelie. Ulterior, Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Marian Vanghelie și s-a întors la el. Ba mai mult, cei doi aveau planuri de căsătorie. Iată însă că, la începutul acestei luni, Oana Mizil a recunoscut că au luat o pauză…

Serghei Mizil, unchiul Oanei, a avut prima reacție referitoare la despărțirea dintre nepoata sa și fostul edil al sectorului 5. Paradoxal, deși de obicei este la curent cu tot ce mișcă, Serghei Mizila avut o declarație surprinzătoare. Iată ce a spus Serghei Mizil despre recenta despărțire dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil.

„Nu cunosc nimic din ce se întâmplă acolo! Nu mă amestec în oala lor. E strict treaba lor ce fac. Nu ne consultăm, nici nu știam despre planurile lor. Și nici ei nu m-au căutat!', a spus Serghei Mizil pentru Playtech.ro.

Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie

În pofida faptului că relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, Oana Mizil vrea să mai dea relației sale cu Marian Vanghelie o șansă și speră la împăcarea cu tatăl fiicei sale. Soția fostului primar a susținut recent că, în momentul de față, se află într-o pauză. Oana Mizil a refuzat să apară la TV deoarece nu a vrut să-și expună viața personală. De această dată, vedeta a decis să vorbească despre momentele dificile din ultima perioadă, dar și despre separarea de Marian Vanghelie. Oana își dorește o împăcare cu fostul partenerul ei de viață.

„Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire, încă, există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu, încă, am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie’, a declarat Oana Mizil în emisiunea Teo Show.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă