Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit: "Nu m-au căutat"

Publicat pe .

Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit. Serghei Mizil a vorbit recent despre mult comentata despărțire dintre Marian Vanghelie și nepoata lui, Oana Mizil, după ce anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea. În mod neașteptat, unchiul Oanei Mizil nu a fost la fel de comunicativ ca de obicei, dovedind discreție în ceea ce privește această delicată poblemă de cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit. În calitate de unchi, Serghei Mizil nu a avut prea multe de spus despre recenta despărțire dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil, ba, mai mult, a dezvăluit că nu a fost pus în temă în această privință de către nepoata lui și soțul ei. Cei doi s-au despărțit după 11 ani de relație.

serghei-mizil-coverserghei-mizil-cover

Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit, după mai bine de 10 ani. Cei doi au avut de-a lungul timpului o relație de cuplu zbuciumată. În iulie 2021, Oana Mizil l-a acuzat pe tatăl fiicei sale că ar fi agresat-o fizic. Aceasta a ajuns la spital cu mai multe lovituri la nivelul feței și a cerut ordin de protecție împotriva lui Marian Vanghelie. Ulterior, Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Marian Vanghelie și s-a întors la el. Ba mai mult, cei doi aveau planuri de căsătorie. Iată însă că, la începutul acestei luni, Oana Mizil a recunoscut că au luat o pauză…

Serghei Mizil, unchiul Oanei, a avut prima reacție referitoare la despărțirea dintre nepoata sa și fostul edil al sectorului 5. Paradoxal, deși de obicei este la curent cu tot ce mișcă, Serghei Mizila avut o declarație surprinzătoare. Iată ce a spus Serghei Mizil despre recenta despărțire dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil.

„Nu cunosc nimic din ce se întâmplă acolo! Nu mă amestec în oala lor. E strict treaba lor ce fac. Nu ne consultăm, nici nu știam despre planurile lor. Și nici ei nu m-au căutat!', a spus Serghei Mizil pentru Playtech.ro.

Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie

În pofida faptului că relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, Oana Mizil vrea să mai dea relației sale cu Marian Vanghelie o șansă și speră la împăcarea cu tatăl fiicei sale. Soția fostului primar a susținut recent că, în momentul de față, se află într-o pauză. Oana Mizil a refuzat să apară la TV deoarece nu a vrut să-și expună viața personală. De această dată, vedeta a decis să vorbească despre momentele dificile din ultima perioadă, dar și despre separarea de Marian Vanghelie. Oana își dorește o împăcare cu fostul partenerul ei de viață.

„Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire, încă, există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu, încă, am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie’, a declarat Oana Mizil în emisiunea Teo Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton