Sfatul Antoniei pentru tinerele mame

Publicat pe

Insarcinata cu cel de-al treilea copil Antonia are deja ceva experienta in rolul de mama.  Recent ne-am intalnit cu ea si am aflat care este cel mai important sfat pe care l-ar da unei tinere mamici.

Antonia

Sa fii mama nu este o treaba usoara. Aproape tot timpul se invarte in jurul copilului, iar timp pentru tine abia daca iti mai ramane. Daca te afli la inceput de drum in rolul de mamica, Antonia are un sfat de care cu siguranta ar trebui sa tii cont.

 

Antonia: Le recomand tinerelor mamici sa fie pozitive chiar daca uneori acest rol devine foarte epuizant si te trezesti zicand ca nu mai poti. Ar trebui sa-si organizeze timpul, sa faca un program cu copilul si sa-l educe astfel incat sa fie cat mai independent. Sa nu se panicheze si sa se alarmeze la orice cazatura, sa aiba grija de el,bineinteles, dar sa nu fie exagerata, pentru ca altfel si copilul va deveni dependent de ea si se va plange din orice.

 

Adina Vilcea

Foto: Facebook

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter