Sfaturi de la copii pentru tații lor de 8 Martie. Iată cât de simplu este să o surprinzi pe femeia din viața ta!

Publicat pe

8 Martie este „Ziua Femeii', dar este și „Ziua Mamei'. Așa că toate femeile se bucură și de cadouri din partea celor mici, care nu le oferă ceva scump sau mare, ci o atenție mică, simplă, care le emoționează până la lacrimi.

De aceea, câțiva copii au fost întrebați ce ar trebui să le dăruiască tații mamelor. Răspunsurile au fost care mai de care mai diferite, însă niciun copil nu a considerat că lucrurile materiale le vor face mult mai fericite pe femei, ci cele simple. De la un simplu „te iubesc', la o felicitare în care să își exprime sentimentele pentru mamele lor, copiii au dat sfaturi tăticilor în ceea ce privesc cadourile de 8 Martie.

Într-un clip în care Virgil Ianțu le cere sfaturi copiilor în legătura cu darurile pentru Ziua Mamei, poți vedea cât de ușor este să faci o femeie fericită fără a cumpăra ceasuri, bijuterii, haine, genți sau pantofi scumpi. Este atât de simplu și atât de profund!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Fotografia zilei: Andreea Bănică – O floricică de la Noah de 8 MARTIE

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter