Shailene Woodley și-a transmis arestarea pe Facebook

Publicat pe

Cunoscută mai ales pentru rolurile din seria „Divergent' și „The Descendents', tânăra actriță Shailene Woodley a intrat din nou în atenția presei, de data asta însă nu pentru prestația sa actoricească din vreun film.

 shailene-woodley

Actrița în vârstă de 24 de ani a fost totuși protagonista unui „film', în care a fost și cameraman, și vedetă. Ea a fost reținută de poliție în timpul unui protest ce viza construirea unei conducte-gigant de petrol în statul american Dakota de Nord, conductă ce urmează să străbată patru state.

 

Shailene susține că a fost pur și simplu aleasă din mulțime și încătușată de către polițiștii înarmați tocmai pentru că era o persoană „foarte cunoscută'. Ea mai afirmă că, în timp ce se îndrepta liniștită spre mașina sa, a fost prinsă de jachetă, nefiind lăsată să-și continue drumul. Potrivit autorităților, ea și alte 26 de persoane au fost reținute, fiind acuzate de încălcare a proprietății și instigare la revoltă.

 

Din fericire, Shailene a reușit să înregistreze atât manifestarea, cât și arestarea sa, transmițându-le live pe facebook, pe pagina sa oficială, unde a strâns mai mult de 3 milioane de vizualizări. Toate comentariile fanilor ei duc spre aceeași concluzie: oamenii se tem să trăiască într-o zonă cu solul contaminat și cu apa poluată.

 

Oana Pantazi, Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter