Shannen Doherty - Bolnavă de cancer este un adevărat exemplu pentru ceilalţi

Publicat pe

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului 2015, boală împotriva căreia actriţa a început o luptă dură.

 

Şedintele de chimiterapie sunt cele mai dificile momente prin care trece Shannen, aceasta alegând să le dezvăluie fanilor ei de pe Instagram toate trăirile sale din aceasta perioadă.

 

Poze emoţionante, mesaje pline de speranţă sau sfâşietoare, sentimentele sale, toate îşi fac loc în acest jurnal al actriţei în vârstă de 45 de ani.

 

În acest weekend, Shannen a revenit cu o fotografie din timpul chimioterapiei. În fotografia alb-negru postată pe Instagram, actriţa apare rasă în cap şi stând pe pe un pat, în timp ce mesajul lăsat fanilor este emoţionant:

 

shannen-doherty

 

„A doua zi dupa chimioterapie nu este cea mai grozavă. Uneori, nu esţi în stare să dansezi, să manânci sau chiar să te gândeşti la ziua următoare. Uneori e ca şi cum simţi că nu mai apuci ziua de maine. Dar asta trece. Uneori, a doua zi, după 2 zile, după 6, totul trece şi poţi să te mişti. Speranţa este posibilă. Posibilitatea devine posibilă. Familiei mele şi celor care suferă… Fiţi curajoşi! Fiţi puternici. Rămâneţi optimişti!'

 

În această luptă a sa, Shannen nu este singură, familia, mii de oameni necunoscuţi sau vedete fiindu-i alături. Sarah Michelle Gellar, prietena ei, i-a adus un omagiu emoţionat pe pagian sa de Instagram cu ocazia Zilei internaţionale de luptă împotriva cancerului. „Ea ne face părtaşi la lupta sa împotriva cancerului pentru ca aceia care duc aceeaşi luptă să ştie că nu sunt singuri. Ea mă inspiră în fiecare zi'.

 

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter