Sharon Stone, dezvăluire surprinzătoare! Cine e actorul de la Hollywood care sărută cel mai bine

Publicat pe

Sharon Stone a dezvăluit recent care dintre colegii ei actori sărută cel mai bine și, chiar dacă lista este extrem de lungă, numele celui mai priceput nu s-a lăsat mult așteptat…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 62 de ani, Sharon Stone este încă una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood și, putem afirma fără să greșim, o femeie cu experiență în privința bărbaților. Actrița nu doar că a avut o mulțime de iubiți, ci a și interacționat cu un număr mare de actori pe platourile de filmare.

Printre aceștia se numără Michael Douglas – cine nu își amintește de faimosul Basic Instinct? – Sylvester Stallone, William Baldwin, Arnold Schwarzenneger și nu numai, dar niciunul nu este cap de listă în ceea ce privește topul bărbaților care sărută cel mai bine.

Citește și: Apariție rară a Angelinei Jolie, împreună cu copiii. Shiloh, fiica cea mare, a devenit de nerecunoscut

Sharon Stone, dezvăluire surprinzătoare! Cine e actorul de la Hollywood care sărută cel mai bineSharon Stone, dezvăluire surprinzătoare! Cine e actorul de la Hollywood care sărută cel mai bine

„Eram îndrăgostită nebuneşte de el…”

Invitată în cadrul talk show-ului Watch What Happens Live, Sharon Stone a mărturisit într-o clipită, atunci când a fost întrebată de un spectator, care este actorul care sărută cel mai bine.

Ei bine, Robert De Niro a fost cu siguranță bărbatul care săruta cel mai bine. Bob era, de departe, cel care săruta cel mai bine', a mărturisit actrița.

„Bob este actorul pe care îl admir cel mai mult. Aşa era şi atunci, la filmări. Aşa că, înainte de a filma, am sperat că îmi voi putea stăpâni emoţiile. Şi poate şi pentru că aveam atâta respect pentru el, momentul sărutului a fost fanstastic, a fost punctul culminant pentru mine. Eram îndrăgostită nebuneşte de el ca actriţă. Nu ştiu pe cine aş mai putea compara cu el. Pe lângă acel moment, toate celelalte săruturi din filmele mele au fost… banale”, a mai spus Sharon Stone.

Celebra scenă a sărutului dintre Sharon Stone și Robert De Niro, acum în vârstă de 77 de ani, a avut loc în filmul Casino (1995), al lui Martin Scorsese, producție în care De Niro juca rolul unui mafiot pe nume Ace, iar actrița era soția lui , Ginger. Chiar dacă povestea dintre ei nu s-a sfârșit bine, pentru Sharon Stone sărutul acela a devenit un punct de referință.

Sigur, între timp el a câștigat și două Premii Oscar și a mai fost nominalizat de 6 ori, a fost considerat cel de-al doilea mare actor al tuturor timpurilor (primul fiind Marlon Brando), dar cu siguranță și complimentul făcut de Sharon Stone contează enorm pentru actor.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter