Drama lui Sharon Stone. A văzut moartea cu ochii de trei ori: „Am fost lovită de fulger, mi-am tăiat jugulara și am suferit un atac cerebral”

Publicat pe

Sharon Stone este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din lume. Vedeta a mărturisit recent detalii șocante din adolescența ei. Sharon Stone spune că era să moară de trei ori, iar fanii au rămas șocați în legătură cu declarațiile sale. 

Actrița și-a prins gâtul într-o sârmă de rufe, după ce a fost lovită de fulger și după ce a suferit un atac cerebral masiv. Toate acestea însă nu au reușit să o doboare, iar acum se poate considera o femeie norocoasă. 

Actrița în vârstă de 62 de ani a avut parte de o viață plină de peripeții, dar nu regretă deloc. Stone a făcut o serie de mărturisiri care au șocat pe toată lumea.

„Mi-am tăiat gâtul într-o sârmă, aproape de jugulară, când aveam 14 ani. Am fost lovită de fulger și, credeți-mă, a fost intens', a mărturisit celebra actriță.

Mai mult de atât, în anul 2001 a suferit și un atac cerebral masiv. A stat mai multe zile în spital și credea că nu o să scape cu viață, dar a avut noroc și atunci. După o operație de șapte ore, nimeni nu îi mai dădea vreo șansă. Sharon Stone spunea la vremea aceea că s-a simțit ca și cum ar fi fost împușcată în cap.

Sharon Stone a devenit celebră pentru interpretările din „Total Recall' (1990), „Basic Instinct' (1992) şi „Casino' (1995), pentru care a primit o nominalizare la Oscar şi a câştigat un Glob de Aur. Scena din „Basic Instinct' a făcut-o celebră la nivel mondial şi a trasnformat-o în una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter