Sharon Stone la 57 de ani. Top apariţii sexy şi glam

Publicat pe

Pe 10 martie, Sharon Stone sărbătoreşte 57 de ani, vârstă la care a reuşit să-şi păstreze sex-appel-ul şi să refuze categoric orice intervenţie chirurgicală.

 

Când era mică îşi dorea să devină o nouă Marilyn Monroe sau să fie avocat, iar la 17 ani câştiga titlul de Miss Pennsylvania. La 19 ani era deja un manechin cunoscut, pentru ca la 22 de ani să se orienteze spre cinematografie. În timpul unui show de modă a fost observată de Woody Allen şi de aici a început totul.

 

Sex simbol al anilor 90, Sharon o aducea în 1992 pe marile ecrane pe frumoasa şi misterioasa Catherine Trammel din Basic Instinct, iar astăzi continuă să fascineze, în timp ce apariţiile sale pe covorul roşu nu pot trece neobservate.

 

Cu 3 copii acasă, actriţa şi-a păstrat tinereţea, la acest lucru contribuind de asemenea şi compania bărbaţilor tineri pe care ii prefera.

 

Sex simbol, femeie fatală, mamă, divorţată de 2 ori, Sharon rămâne una dintre cele mai interesante şi fascinante actriţe de la Hollywood.

 

Foto: Hepta

Sharon Stone la 57 de ani. Top apariţii sexy şi glamSharon Stone la 57 de ani. Top apariţii sexy şi glam

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter