Show de coafuri fantezie

Publicat pe

Peste 300 de invitati, printre care s-au aflat vedete şi hairstylisti din toata tara, au fost prezenţi la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania.

 

Andreea Berecleanu, Anca Lungu, Corina, Carmen Bruma, Amalia Enache, Albertina Ionescu, Sonia Argint Ionescu au asistat, timp de doua ore, la o adevarata demonstratie de talent, admirand maniera de lucru a reprezentantilor noii generatii de hairstylisti.

 

Concurentii au realizat, bazandu-se pe tehnica de lucru si creativitate, coafuri fantezie, structuri impresionante, jucandu-se cu volume, texturi si culori.

 

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania a fost initiat de hairstylist Cristi Pascu, iar câstigătorul primei editii este George Popescu.

 

Invitatul special al evenimentului, Franck Perez, sosit de la Paris, a oferit un show de coafura intitulat Life is a Red Carpet Show, iar printre modelele acestuia s-a aflat si Eva, fiica prezentatoare de stiri de la Antena 1, Andreea Berecleanu.

 

Show de coafuri fantezieShow de coafuri fantezie

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter