Și ei au perioade proaste! Carmen Brumă ne-a vorbit despre problemele cu care se confruntă. EXCLUSIV

Publicat pe

Carmen Brumă este cunoscută ca o fire rațională, organizată, pe care mai nimic nu o ia prin surprindere.  Iată, totuși, că vedeta tocmai a bifat o perioadă mai proastă, trecând nu prin una, ci prin vreo patru situații neașteptate. Află ce a pățit vedeta și cum a gestionat problemele, de la operația de varice până la faptul că i-a fost spart contul de Instagram sau că s-a trezit cu o culoare de păr care nu îi place.

Carmen Brumă are de mulți ani un program foarte bine pus la punct, care include trezit dis de dimineață, o agendă foarte organizată de-a lungul zilei și, desigur, nelipsitele sesiuni de sport. Iată că a venit vremea ca vedeta să fie luată prin surprindere de mai multe situații neașteptate, survenite una după alta, și rutina să îi fie dată peste cap.

Cum a depășit Carmen Brumă problemele din ultima perioadă

Am întâlnit-o pe Carmen la evenimentul de lansare a unei noi colecții Pandora, unde ne-a mărturisit, amuzată și ea de propriul gest, că venise la restaurantul unde se desfășura petrecerea și cu o seară înainte, încurcând datele din calendar. Am remarcat că între timp vedeta își schimbase și culoarea părului, pe care de fapt o obținuse fără voia sa: 'Am constatat că aveam nevoie de o împrospătare a culorii părului. Pentru că nu aveam timp să mă duc la cel care se ocupă în mod normal de părul meu, am zis că încerc eu ceva acasă. Aveam la îndemână un șampon colorant, pe care mi l-am aplicat cu foarte multă 'pricepere', cu care am stat mai mult decât trebuia pentru că am uitat și am ajuns în halul acesta, ca să fiu îngăduitoare (râde)'

De asemenea, recent, Carmen a experimentat în premieră o situație cu care se confruntă multe vedete: contul de Instagram i-a fost spart, mai toate postările din 2018 fiindu-i șterse. Din fericire, cu ajutorul unei firme specializate în securizarea datelor pe internet a reușit să își recapate contul în mai puțin de 24 de ore.

Carmen Brumă, despre operația de varice

Nu în ultimul rând, Carmen ne-a povestit cum se simte la două săptămâni după operația de varice la picior. Vedeta deja purta tocuri la eveniment, ceea ce în primă instanță doctorul i-a interzis. 'Acum pot purta tocuri, am început să și alerg, câte puțin, nu exagerez, dar mă simt din ce în ce mai bine. Nu am stat deloc, chiar și în zilele în care nu puteam să mă mișc, am făcut abdomene în pat', ne-a declarat Carmen.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter