Și părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

Publicat pe

Claudia avea doar cinci ani când tatăl ei s-a îndrăgostit de Ileana Ciuculete și le-a părăsit pe ea și mama ei. Deși, spune tânăra de 32 de ani, pe Cornel Galeș nu l-a interesat niciodată soarta ei, Claudia s-a trezit acum, la șase luni de la moartea tatălui ei, și cu datorii uriașe de plată, lăsate „moștenire” de acesta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Procesele lui Cornel Galeș cu Mugurel și Cristian, cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete, pe moștenirea artistei, continuă și acum, la șase luni de la decesul bărbatului. Claudia Stroe, fata lui Cornel, s-a trezit citată la tribunal. Mai mult, e și bună de plată! Ea trebuie să plătească 10.000 de lei, o taxă de timbru restantă, potrivit Click!.

Procesele lui Cornel Galeș, cu Mugurel și Cristian Sfetcu, băieții Ileanei Ciuculete, se aflau în plină desfășurare, înainte ca aceasta să-și piardă viața, la doar 60 de ani, pe 30 noiembrie 2019, în Spania, într-un teribil accident de mașină.

Prin urmare, acum a fost citată Claudia Stroe, unica moștenitoare a lui Cornel. Ea a trebuit să se prezinte la Tribunalul din Craiova, miercuri, 24 iunie, iar joi este așteptată și la Tribunalul din București.

Și părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui săuȘi părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

La primul, a trebuit să-și dea acordul, în locul tatălui, de a trece un imobil pe numele lui Cristi, fiul cel mic al Ilenei Ciuculete, așa cum și-a dorit regretata artistă. Ileana Ciuculete cumpărase două locuințe în Craiova, pentru ambii ei băieți, pe care însă le-a trecut inițial pe numele lui Cornel.

În cel de-al doilea proces, Galeș își dispută, cu fiii vitregi, toată moștenirea Ilenei Ciuculete, solista care s-a stins din viață pe 14 martie 2017, la 64 de ani.

Cornel pierduse procesul la Judecătoria București, iar instanța îl obligase să le plătească acestora o cotă parte. A depus contestație la tribunal și a cerut să nu plătească taxa de timbru, în valoare de de 10.000 de lei, jumătate din taxa de la procesul de fond, însă i s-a respins cererea.

Între timp, Cornel s-a stins din viață, iar fata lui, Claudia Stroe, este citată de magistrați pentru a hotârî dacă dorește să își revendice drepturile, implicit continuarea luptei pe avere. În caz de neprezentare, femeia va fi adusă cu mandat și riscă și amendă.

În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Pentru a putea intra în posesia sumei, instanța a pus sechestru pe apartamentul lui Galeș situat în incinta unui complex rezidențial.

Cine este fiica lui Cornel Galeș

Claudia, stewardesă de profesie, e căsătorită și are un copil, iar cu Cornel Galeș a avut o relație rece, pe motiv că el își părăsise prima familie, de dragul Ilenei.

Claudia a studiat la Universitatea 'Spiru Haret', apoi la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, iar Liceul l-a făcut la Colegiul Tehnic de Aeronautică Henri Coandă'. În iulie 2017 s-a căsătorit cu Alex Kol, cu care are un băieţel.

Cornel a menţionat, la un moment dat, că nu doreşte să îi ofere Claudiei ajutor financiar pe motiv că mama ei este o femeie bogată, care deţine mai multe apartamente în Bucureşti.

Cornel Galeş a vorbit adesea despre fosta soţie, Nela Pintoiu, însă nu cu drag, căci au fost în mari dispute privind neplata pensiei alimentare pentru fiica lor, Claudia.

'Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc', a declarat femeia pentru Click! în urmă cu ceva timp.

Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul 'Ion Creangă' din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter