Sienna Miller şi Bradley Cooper - Reprezentaţie perfectă pe covorul roşu

Publicat pe

Filmul „Burnt' cu Sienna Miller si Bradley Cooper a avut premiera la Londra, iar cei doi actori au bifat o apariţie perfectă pe covorul roşu.

 

Pentru aceasta seară, Sienna a mizat pe o rochie Marc Jacobs, cu print floral, reuşind să obţină un look uimitor cu extrem de puţin efort. Cu un machiaj natural, Sienna şi-a asigurat încă o apariţie perfectă.

 

În timp ce Sienna, mama unei fetiţe, este în acest moment singură, Bradley Cooper are o relaţie cu celebrul top model din Rusia Irina Shayk, care nu l-a însoţit însă la Londra.

 

Burnt: Super Chef' este un film despre importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă. Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul.

 

Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller).

 

Foto: Hepta

 

Sienna Miller şi Bradley Cooper - Reprezentaţie perfectă pe covorul roşuSienna Miller şi Bradley Cooper - Reprezentaţie perfectă pe covorul roşu

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter