Sienna Miller şi Bradley Cooper - Reprezentaţie perfectă pe covorul roşu

Publicat pe

Filmul „Burnt' cu Sienna Miller si Bradley Cooper a avut premiera la Londra, iar cei doi actori au bifat o apariţie perfectă pe covorul roşu.

 

Pentru aceasta seară, Sienna a mizat pe o rochie Marc Jacobs, cu print floral, reuşind să obţină un look uimitor cu extrem de puţin efort. Cu un machiaj natural, Sienna şi-a asigurat încă o apariţie perfectă.

 

În timp ce Sienna, mama unei fetiţe, este în acest moment singură, Bradley Cooper are o relaţie cu celebrul top model din Rusia Irina Shayk, care nu l-a însoţit însă la Londra.

 

Burnt: Super Chef' este un film despre importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă. Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul.

 

Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller).

 

Foto: Hepta

 

Sienna Miller şi Bradley Cooper - Reprezentaţie perfectă pe covorul roşuSienna Miller şi Bradley Cooper - Reprezentaţie perfectă pe covorul roşu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter