Silvia este marea câștigătoare ”Bravo, ai stil! All Stars”. Primele declarații ale învingătoarei: ”Îngenunchez în fața voastră”

Publicat pe

Emoțiile au fost foarte mari seara trecută pentru cele trei concurete, Marisa, Silvia și Iuliana, rămase în competiția 'Bravo, ai stil! All Stars'. Publicul a votat, iar marea câștigătoare a fost nimeni alta decât Silvia, câștigătoare și a primului sezon al emisiunii.

La final, bătălia stilului s-a dus între Iuliana și Silvia, Marisa fiind eliminată în seara galei finale. Toate concurentele au avut momente spectaculoase și pline de emoție. Alături de Silvia a fost și fetița sa, care și-a ajutat mama în timpul defilării. Bogdan Vlădău a fost impresionat de momentul concurentei și i-a sărutat mâna.

Publicul a votat, iar Silvia a fost aleasă marea câștigătoare a emisiunii 'Bravo, ai stil! All stars'. Concurenta a impresionat în cele șase luni de competiție prin ținutele nonconformiste și prin atitudinea pe care a avut-o.

Primele declarații ale Silviei, după ce a câștigat

'Îngenunchez în fața voastră! Voi m-ați făcut câștigătoare. Oficial suntem învingătorii. Vă iubesc pe toți învingătorii mei', a transmis Silvia după ce a fost aleasă câștigătoare.

Silvia și fetița ei

Silvia și fetița ei

Citește și: Ilinca Vandici, la „Bravo, ai stil!'. Cât e inspirație și cât transpirație în celebra emisiune TV

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter